Libnet.ro
UNICEF

07:15

USR i cere lui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din decembrie

Hotnews Hotnews,
 USR i cere lui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din decembrie

USR i-a cerut luni presedintelui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din luna decembrie pentru a preveni adoptarea unei ordonante privind amnistia si gratierea amintind de faptul ca, in ianuarie 2017, presedintele a fost la sedinta Executivului si a impiedicat in acel moment adoptarea OUG 13. continuă pe Hotnews

USR ii cere lui Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern pentru a preveni adoptarea OUG pe amnistie si gratiere

Presedintele USR, Dan Barna, i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din luna decembrie pentru a preveni adoptarea unei eventuale ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea.

USR ii cere presedintelui Iohannis sa participe la toate sedintele de Guvern din decembrie, pentru a bloca amnistia si gratierea

Liderul USR, Dan Barna, i-a cerut presedintelui Iohannis sa participe la toate sedintele de Guvern din luna decembrie, cu scopul de a bloa o eventuala ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Adevarul a scris in urma cu cateva zile ca Guvernul planuieste sa adopte ordonanta salvatoare inainte de Craciun. in ianuarie 2017, Iohannis a blocat celebra OUG 13 pariticipand la sedinta de Guvern.

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei interviul pe care Klaus Iohannis l-a oferit presei din Austria. intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier, Klaus Iohannis vorbeste.

KLAUS IOHANNIS: Putem asigura un mandat rezonabil la Presedintia UE

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei si statul de drept in Romania si ca, din pacate, actuala majoritate guvernamentala are actiuni in acest sens.

KLAUS IOHANNIS: Sanatatea, educatia si cultura - pilonii unei societati puternice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca sanatatea, educatia si cultura reprezinta pilonii unei societati puternice si prospere, precizand si ca rezultatele preliminare ale proiectului Romania educata vor fi lansate saptamana viitoare in dezbatere publica.

Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica programul Romania Educata: Ca presedinte asta mi-am propus pentru Romania - o societate bazata pe valori

Administratia Prezidentiala a anuntat ca miercuri va fi lansat in dezbatere publica rezultatele programului Romania Educata, initiat de presedintele Klaus Iohannis. Acest program reprezinta cea mai ampl.

Klaus Iohannis, pentru presa din Austria: Sunt un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei. Majoritatea PSD-ALDE e determinata sa slabeasca independenta justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre situatia politica din Romania intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier. Seful statului a declarat ca actuala majoritate parlamentara este determinata.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis, aplaudat si ovationat la Alba Iulia. Oamenii au strigat de mai multe ori numele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat si ovationat la Alba Iulia, unde a stat circa 3 ore sambata, 1 Decembrie 1918.

Klaus Iohannis: Trebuie sa aratam generatiilor viitore ca noi suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Unii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Alba Iulia, ca avem datoria de a arata, prin ceea ce facem, ca suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Uniri, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj dupa moartea lui George H. W. Bush

Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de condoleante presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, in urma mortii celui de-al 41-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )