Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Dialog incredibil intre Liviu Pop si o jurnalista despre cum incearca USR sa dea jos Guvernul prin violenta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dialog incredibil intre Liviu Pop si o jurnalista despre cum incearca USR sa dea jos Guvernul prin violenta

Fostul ministru al Educatiei, senatorul PSD Liviu Pop, a precizat ca sustine in continuare Guvernul Dancila, acesta fiind ales in baza unui program de guvernare si s-a declarat de acord cu mesajul premierului Viorica Dancila catre liderii europeni, spunand ca USR a incercat daramarea prin violenta a Executivului, iar partenerii externi trebuie sa afle aceste lucruri. continuă pe Adevărul

Liviu Pop: Actiunea Fara Penali a USR incearca daramarea Guvernului prin violenta

Senatorul PSD Liviu Pop, fost Ministru al Educatiei, spune ca este normal demersul premierului V. Dancila care a trimis o scrisoare catre Comisia Europeana despre protestele din Romania plina de lucruri false. Pop spune ca e absolut.

Ecaterina Andronescu, catre Liviu Pop: Ma simt jignita de dumneavoastra cu apelativul sorosista

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis lui Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul sorosista pe care acesta l-a folosit la adresa ei, potrivit Mediafax . Andronescu a cerut, intr-o scrisoare deschisa, membrilor PSD ca Liviu.

Razboi in PSD. Liviu Pop a facut-o sorosista pe Ecaterina Andronescu. Ma simt jignita. Eu mi-am luat toate zoaiele pamantului

Ecaterina Andronescu, senator PSD, i-a transmis colegului sau de partid Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul sorosista pe care acesta l-a folosit la adresa ei. Afirmatia vine in contextul in care Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa se retraga de la sefia partidului, iar Guvernul Dancila sa fie inlocuit cu un nou Executiv, mai competent.

RAZBOI iN PSD! Liviu Pop o ATACA DUR pe Ecaterina Andronescu: E ridicol, absurd

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop a criticat dur scrisoarea transmisa de colega sa Ecaterina Adronescu pe contul sau de socializare. De asemenea, Pop a catalogat cererea Ecaterinei Andronescu, de inloc.

Ecaterina Andronescu, la adresa lui Liviu Pop: Ma simt jignita de dumneavoastra cu apelativul sorosista

Ecaterina Andronescu i-a transmis colegului sau din PSD, Liviu Pop, ca s-a simtit jignita de o afirmatie pe care a facut-o. Acesta a numit-o sorosista. Eu am vrut sa trag un semnal pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3284 seconds )