Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Antena3 Antena3,
Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte. continuă pe Antena3

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii dupa primele rezultate ale alegerilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, intrebat daca ia in calcul sa-si dea demisia din functie, ca niciodata nu a facut altceva decat a zis partidul sau ceva impotriva formatiunii pe care o .

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

Corina Cretu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriza! Cine i-a raspuns la telefon: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a facut declaratii care dau de inteles ca multe dintre deciziile pe care ministrii ar trebui sa le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comanda. Ea a precizat ca a incercat sa il sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare data [] .

Liviu Dragnea: Sunt presiuni inimaginabile pe completul de judecata, la comanda lui Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-au facut presiuni inimaginabile asupra completului de judecata care analizeaza dosarul privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )