Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea refuza propunerea lui Dragnea de a candida la prezidentiale: Am fost transformata in sac de box / Prognoza: Este pericolul ca stanga romaneasca sa dispara ca PNT-CD

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea refuza propunerea lui Dragnea de a candida la prezidentiale: Am fost transformata in sac de box / Prognoza: Este pericolul ca stanga romaneasca sa dispara ca PNT-CD

Gabriela Firea s-a declarat surprinsa, intr-o postare pe Facebook, de declaratia lui Liviu Dragnea, care a spus ca analiza privind candidatul PSD la prezidentiale ar trebui facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu, dar nu vrea sa candideze la presedintie. Aceasta a mai scris ca exista pericolul ca stanga romaneasca sa dispara asa cum, acum aprope 20 de ani, a disparut un partid istoric - PNT-CD, subliniind PSD trebuie sa recapete increderea romanilor. Sa se reorganizeze, sa se relanseze si abia apoi sa-si voteze candidatul pentru alegerile Prezidentiale, a mai scris Firea, care spune ca nu a fost surprinsa de procentele de la exit-poll. Este o consecinta a deciziilor si comportamentului din ultimii doi ani, cel putin, a mai scris primarul general al Capitalei. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, surprinsa ca Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale: Dupa castigarea alegerilor parlamentare am fost tranformata in sac de box... / NU vreau sa candidez!

Gabriela Firea s-a aratat surprinsa de faptul ca Liviu Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale. Primarul General a refuzat aceasta propunere, ba chiar i-a reamintit sefului PSD ca pana de curand era ch.

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si.

Gabriela Firea, despre rezultatul PSD: O consecinta a deciziilor din ultimii doi ani / Nu doresc sa cada capete, dar cei care pierd pleaca atunci cand exista onoare

Rezultatele obtinute de PSD la alegerile europarlamentare reprezinta o consecinta a deciziilor luate de liderii de partid din ultimii doi ani, sustine Gabriela Firea. Primarul general a mai afirmat ca lucrurile ar.

Gabriela Firea: Visez la politicieni demni de sacrificiu personal pentru Romania

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara.

EUROPARLAMENTARE 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara. Am votat! Asa cum am.

Gabriela Firea, despre ultimele pregatiri pentru vizita Papei: Cursurile din unitatile de invatamant de pe traseul principal vor fi suspendate

Primarul general, Gabriela Firea a convocat vineri, un comandament in vederea organizarii primei vizite in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc, eveniment care va avea loc in perioada 31 mai - 2.

Gabriela Firea: Acesta este adevarul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR si PNL incearca sa-l ascunda

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Opozitia de boicotarea actiunilor Primariei in ultimii trei ani. Acesta este adevarul din ultimii trei ani, necosmetizat, pe care propaganda USR si.

Gabriela Firea: Apreciez ca in ultima perioada Guvernul PSD a reconsiderat relatia cu Primaria Capitalei si se incearca repararea intarzierilor de anul trecut (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, acuza opozitia de atacuri imunde si calomnii. Edilul Capitalei a declarat, joi, ca, in ciuda faptului ca opozitia incearca, prin orice mijloace, sa acrediteze ideea ca.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )