Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, critici dure pentru ANAF: Cei de acolo merg la multinationale ca pisicutii, doar cu firmele romanesti sunt viteji

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi seara, la Antena 3, prestatia inspectorilor ANAF, despre care spune voalat ca ar favoriza companiile multinationale. Eu am tot sperat ca ANAF va intelege ca.

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, sageti in directie presedintelui Iohannis. A vorbit si despre prima sa condamnare. Eu sunt tabacit. Din pacate nu e prima data cand mi se.

Liviu Dragnea: Nu avem de gand sa o schimbam pe Dancila, daca isi face treaba

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu au de gand sa schimbe premierul, sustinand ca Viorica Dancila poate sa ramana in functie pana in 2020 daca isi face tr.

Europarlamentare 2019. Majoritatea liderilor PSD ies la vot diseara. Dancila merge la urne de la 12.00. Unde va vota Liviu Dragnea

Social-democratii vot vota duminica spre seara la scrutinul privind alegerea viitorilor eurodeputati. in afara Liei Olguta Vasilescu si a Ecaterinei Andronescu, singurul politician de frunte din PSD care voteaza devreme este Viorica Dancila, la ora 12.

Viorica Dancila, mesaj IMPORTANT dupa ranirea soldatilor romani in Afganistan: Am discutat cu ministrul Apararii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, pe contul sau de Twitter ca a discutat cu ministrul Apararii astfel incat cei 5 militari romani raniti in Afganistan sa primeasca cele mai bune ingrijiri.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Liviu Dragnea: iI solicit premierul Dancila sa nu care cumva sa isi depuna mandatul (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat VioricaiDancila sa nu isi depuna mandatul de prim-ministru ca urmare a solicitarilor facute de opozitie pentru felul cum s-a desfasurat votul.

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Marian Oprisan, lider PSD Vrancea: Liviu Dragnea sa demisioneze. Este momentul zero pentru PSD

Liderul PSD Vrancea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, acuzand-ul pe presedintele PSD ca a compromis partidul. Liviu Dragnea sa.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )