Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban: Alaturi de partenerii nostri din opozitie putem avea o majoritate in sprijinul unei guvernari legitime care sa-i reprezinte cu adevarat pe romani (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Alaturi de partenerii nostri din opozitie putem avea o majoritate in sprijinul unei guvernari legitime care sa-i reprezinte cu adevarat pe romani (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor de la alegerile europarlamentare ca dupa numararea voturilor liberalii se vor clasa pe primul loc. De asemenea, acesta a. continuă pe B1

Orban anunta ca PNL va depune plangere penala impotriva lui Melescanu: E revoltator! ii umilesc iar pe copiii, pe parintii, pe prietenii nostri din diaspora

Ludovic Orban a anuntat ca va depune plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Presedintele PNL sustine ca proasta organizare a alegerilor a facut ca romanii sa fie nevoiti sa.

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

VIDEO INTERVIU Ludovic Orban: Avem semnale ca cei de la PSD-ALDE sunt in stare sa faca orice pentru a impiedica dreptul de vot la Referendum/ E vital ca fiecare roman sa inteleaga ca are destinul Romaniei in maini si sa vina la vot

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro ca pe 26 mai populatia are ocazia sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernarii PSD-ALDE-UDMR. Potrivit cercetarilor PNL, prezenta la vot la Referendum este de aproape 40%, iar Partidul National Liberal se concentreaza pe ultima suta de metri sa convinga cat mai multi romani ca este vital sa mearga la vot, sa voteze DA la referendum pentru ca acest referendum va scrie istoria. Ludovic Orban atrage atentia si asupra semnalelor primite, conform carora PSD incearca sa puna piedici celor care vor sa voteze la referendum: Stiu sigur ca delegatii din sectiile de votare ai PSD si ALDE sunt instruiti sa nu dea cetatenilor decat buletinele de vot la europarlamentare si sa dea buletinele de vot la Referendum numai in cazul unei solicitari exprese din partea cetatenilor. Asa sunt instruiti.

Ludovic Orban: incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere (VIDEO)

Rezultatul final al alegerilor europarlamentare va reprezenta o victorie a Romaniei cinstite, a sustinut Ludovic Orban. Presedintele PNL a mai sustinut ca, incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are.

Ludovic Orban: incepand de astazi niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere.

Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile si vor fi prezentate rezultatele finale.

Ludovic Orban: PNL a cerut BEC o reinterpretare pentru a prelungi programul de vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, a solicitat, duminica seara, Biroului Electoral Central o reinterpretare a legii prin care sa se permita exercitarea dreptului de vot de catre toti cetatenii care la ora 21. 00 stau la rand pentru a-si exercita dreptul la vot.

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

Ludovic Orban (PNL): Am votat ca sa fiu sigur ca Romania nu va mai fi condusa de hoti / Votul este cea mai puternica arma. Romanii sa mearga la urne! (VIDEO)

Am votat ca sa fiu sigur ca Romania va fi condusa de oameni cinstiti si nu de hoti, a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, la scurt timp dupa ce si-a exprimat acest drept, la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban: in Romania exista scoli mizerabile si fara toalete. Replica ministrului Ecaterina Andronescu (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, in emisiunea lui Tudor Musat de pe B1TV, situatia scolilor din Romania si a cerut autoritatilor sa ia mai multe masuri pentru rezolvarea problemelor. Avem la.

Ludovic Orban (PNL): Va garantam ca nu vom guverna cu PSD. Ei sunt stanga comunista

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii nu vor guverna cu PSD, deoarece acest partid reprezinta stanga comunista, cleptocrata, informeaza Adevarul. intrebat daca ar intra la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )