Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis si-a reluat si pe Facebook criticile formulate la adresa Guvernului. Guvernul a primit un nou cartonas rosu. Organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, arata,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Covorul de mii de euro din vila lui Klaus Iohannis

Politicieni, artisti, oameni de afaceri dau si 35. 000 de euro pentru un covor, iar printre cei care au comandat un astfel de covor se afla si presedintele Klaus Iohannis. La vila prezidentiala are cel putin 6 .

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor .

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

Codrin Stefanescu, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: De aia e pus aicea, nu de pampalau

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu areactionat la declaratiile facute de Klaus Iohannis. Seful statului a cerut Executivului modificarealegislatiei pe Justitie, dar si sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )