Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce nu a aplaudat Liviu Plesoianu la Congresul PSD

Antena3 Antena3,
De ce nu a aplaudat Liviu Plesoianu la Congresul PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu explica, intr-o postare pe contul sau de Facebook, de ce nu s-a ridicat in picioare sa aplaude la Congresul PSD de la finele saptamanii trecute. Ieri, la Parlament,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

Liviu Plesoianu despre Congresul PSD: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste in mod democratic.

Liviu Plesoianu face acuzatii GRAVE: Se vrea scoaterea mea din joc (FOTO)

Liviu Plesoianu acuza ca unele persoane din partid doresc scoaterea lui din joc. Deputatul a scris un mesaj cu subinteles pe pagina sa de socializare, dupa Congresul PSD. Foarte multi.

Liviu Plesoianu: Colegii din PSD vor sa ma scoata din joc

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Facebook. Deputatul acuza ca se vr.

Liviu Plesoianu: Se va vedea alta fata a mea

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta o noua fata a sa, dupa ce a discutat cu multi dintre membrii PSD prezenti la congres. Foarte multi dintre cei aproape 4. 000 de oameni care au participat la.

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru?

Liviu Dragnea a inceput discursul in cadrul Congresului PSD. Am tot auzit in ultimele zile de ce sa face Congres? De cand stiu eu atunci cand se anunta un Congres, in toate organizatiile, toata lumea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )