Libnet.ro
UNICEF

22:15

Basescu: Dragnea, pleaca acum! Sunt ultimele zile cand Daddy mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el

Adevărul Adevărul,
Basescu: Dragnea, pleaca acum! Sunt ultimele zile cand Daddy mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el

Fostul presedinte Traian Basescu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sunt ultimele zile in care liderul PSD Liviu Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el, pentru ca, peste cateva saptamani, va fi prea tarziu si va pleca pentru ca a fost dat afara. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, AVERTISMENT DEVASTATOR pentru Liviu Dragnea: Sunt ultimele zile cand mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el. Peste cateva saptamani va fi prea tarziu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-un meaj publicat, vineri, pe Facebook, ca Liviu Dragnea nu mai controleaza, in acest moment, nici guvernul, nici majoritatea parlamentara si nici partidul la.

HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018. Mai sunt cateva zile si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime zile ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat in functie de cum si-a.

Basescu, mesaj catre Dragnea: Daddy pare ca nu ntelege nimic. Nu mai controleaza nici guvernul, nici majoritatea parlamentara, nici partidul. Pleaca acum!

Traian Basescu ii transmite lui Liviu Dragnea un sfat- sa plece cat mai repede pentru ca a pierdut controlul asupra partidului, guvernului si majoritatii parlamentare. Fostul presedinte mai sustine ca zilele liderului PSD sunt numarate si ca, daca nu se retrage singur acum, peste cateva saptamani va fi dat afara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )