Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu: Romania si Republica Moldova au nevoie de Unire

Adevărul Adevărul,
Basescu: Romania si Republica Moldova au nevoie de Unire

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca atat Romania, cat si Republica Moldova, au nevoie de Unire. continuă pe Adevărul

Basescu: Romania si Republica Moldova au nevoie de Unire.Nu putem trai la nesfarsit despartiti de deciziile lui Stalin si Hitler

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca atat Romania, cat si Republica Moldova, au nevoie de Unire.

Ambasadorul rus in Romania: Pentru unirea cu Republica Moldova va propun calea referendumului, ca in Crimeea

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declara, la Suceava, unde a participat la un seminar pe teme economice ca Romania si Republica Moldova pot sa aleaga calea referendumului daca vor sa se uneasca, informeaza News Bucovina.

Sursele atacurilor romanofobe din Republica Moldova

Republica Moldova este un stat care are spatiul public in afara controlului autoritatilor nationale. Potrivit datelor furnizate de catre Consiliul de Coordonare al Audiovizualului, 80% din stirile, informatiile si comentariile vehiculate in spatiul public, in orice limba, sunt produse in Federatia Rusa.

Cum se vede Republica Moldova in ochii britanicilor de la The Economist/ Se intoarce statul esuat de peste Prut in tarcul rusesc?

Publicatia britanica The Economist a realizat o radiografie a Republicii Moldova, concluzionand ca politicienii pro-occidentali pierd increderea publicului, concluzionand ca Vladimir Putin ar putea sa nu faca decat sa astepte ca moldovenii sa concluzioneze ca dl Dodon si partidul sau sunt oamenii potriviti pentru a restabili ordinea - intorcandu-se in tarcul rusesc. Potrivit sondajelor de opinie, omul forte al tarii, Vlad Plahotniuc, este creditat cu doar 2% din increderea populatiei, in timp ce partidul sau ar obtine doar 4% daca alegerile ar avea loc acum, se arata intr-un articol publicat de Unimedia. md.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )