Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bataia dintre Palada si Gotiu a facut-o pe Monica Tatoiu sa nu mai calce la televizor: Eu port proteza, iar una buna costa cat doua pensii speciale

Adevărul Adevărul,
Bataia dintre Palada si Gotiu a facut-o pe Monica Tatoiu sa nu mai calce la televizor: Eu port proteza, iar una buna costa cat doua pensii speciale

Bataia primita de senatorul USR Mihai Gotiu de la Mirel Padala a speriat-o pe Monica Tatoiu. Conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook, femeia de afaceri anunta ca refuza sa mai participe la emisiuni televizate pentru ca se teme sa nu ramana fara proteza dentara, cu atat mai mult cu cat una buna costa cat doua pensii speciale. continuă pe Adevărul

Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Monica Tatoiu a avut si ea o reactie in scandalul momentului. Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a dezamagit-o profund pe femeia de afaceri, care are si un mesaj in stilul sau.

Bataia dintre Palada si Gotiu a facut-o pe Monica Tatoiu sa nu mai calce la TV: Eu port proteza, iar una buna costa cat doua pensii speciale

Bataia primita de senatorul USR Mihai Gotiu de la Mirel Padala a speriat-o pe Monica Tatoiu. Conform unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, femeia de afaceri anunta ca refuza sa mai participe la emisiuni televizate pentru ca se teme sa nu ramana fara proteza dentara, cu atat mai mult cu cat una buna costa cat doua pensii speciale.

Haz de necaz: Imagine virala pe internet dupa bataia Palada-Gotiu din platoul B1 TV (FOTO)

Scandalul dintre Mihai Gotiu si Mirel Palada din platoul B1 TV a fost intens dezbatut in ultimele zile, provocand un val de critici in spatiul public fata de reactia violenta a fostului.

Ce nu s-a vazut in imaginile bataii dintre Palada si Gotiu. Domnul Palada a fost facut nevazut

De joi seara, cand a avut loc bataia din pauza publicitara, Mirel Palada se ascunde de ochii presei. Nu a mai avut nicio iesire publica, nu i-a cerut scuze senatorului pe care l-a batut, nu a mai avut nicio po.

VIDEO Culisele bataii dintre Palada si Gotiu. Ce s-a intamplat, de fapt, joi seara in emisiunea de la B1 TV

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut, miercuri seara, in culisele unei emisiuni de televiziune. Incidentul a fost confirmat chiar de moderatoarea TV Nadia Ciurlin, care a scris, pe Facebook, ca nu il va mai primi niciodata pe sociologul Mirel Palada in emisiunea sa.

Reactia presedintelui Federatiei de Aikido, dupa incidentul dintre Palada si Gotiu

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, spune ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul.

Imagini socante de la bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu

Noi imagini din momentul in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu, miercuri, in timpul pauzei publicitare a emisiunii de la B1 TV. Imaginile cu bataia administrata de fostul purtator de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )