Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bogdan Niculescu Duvaz a murit: Fostul ministru avea 70 de ani

B1 B1,
Bogdan Niculescu Duvaz a murit: Fostul ministru avea 70 de ani

Politicianul Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook de fostul social-democrat Gabriel Ispas, in prezent membru al Pro Romania. in aceasta . continuă pe B1

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit sambata seara, potrivit unei postari pe Facebook facuta de avocatul Gabriel Liviu Ispas, care era prieten cu acesta, anunta Mediafax. Duvaz avea 70 de ani.

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit. A fost unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale, membru marcant al PSD a murit sambata.

Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvaz a murit. Avea 70 de ani

A murit Bogdan Niculescu Duvaz, fost ministru in Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea si Adrian Nastase. Niculescu Duvaz a intrat in politica in 1990. A fost secretar al Frontului Salvarii Nationale.

Politicienii deplang moartea lui Bogdan Niculescu-Duvaz. Fifor: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PSD si din PD deplang moartea lui bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani.

Val de reactii dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PD si PSD deplang moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani. Ioan Mircea Pascu:Am aflat cu multa durere ca astazi a incetat din viata, Bogdan Nic.

Traian Basescu, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: A plecat fara sa spuna toate cele ce erau de spus de Revolutie, mineriade

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost poate printre cei mai importanti catalizatori ai tranzitiei de la Constitutia comunista la Legea fundamentala de.

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

Surse. Tudorel Toader isi pierde functia de titular in Comisia de la Venetia. Fostul ministru al Justitiei ii bate obrazul lui Bogdan Aurescu

Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, va fi schimbat din functia de titular al Romaniei in Comisia de la Venetia, cel mai importat for de drept constitutional european, sustine publicatia Europa libera. in replica, Tudorel Toader ii aminteste ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, ca Executivul PSD nu l-a schimbat din functia de membru supleant al Comisiei de la Venetia, chiar daca era consilierul presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2716 seconds )