Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cozmin Gusa si Vasile Dancu la Primaria Capitalei? Scandal monstru, dupa dezvaluirea Violetei Alexandru

Antena3 Antena3,
Cozmin Gusa si Vasile Dancu la Primaria Capitalei? Scandal monstru, dupa dezvaluirea Violetei Alexandru

Este scandal mare intre presedintele interimar al PSD si ministrul Muncii. Marcel Ciolacu o acuza pe Violeta Alexandru ca minte si dezinformeaza. Totul a pornit dupa ce aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un sondaj in care social-democratii ar verifica ce sanse au alti colegi de-ai lor la primaria Capitalei in locul Gabrielei Firea. continuă pe Antena3

Informatia care cutremura scena politica. Vasile Dancu revine la conducerea PSD? Planul fostului lider de la Cluj

Joi, 25 iunie, Liviu Dragnea i-a oferit un interviu fostei sale colaboratoare Anca Alexandrescu, in prezent realizatoare tv la Realitatea Plus. Acesta a adus in discutie numele Vasile Dancu si l-a asociat cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si statul paralel. Putini au remarcat, insa interviul publicat pe 20 iunie de Fanatik, care-l avea in prim plan chiar pe renumitul sociolog.

Gabriela Firea arunca bomba. Care este rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este de necrezut

Gabriela Firea acuza Guvernul si Grupul de Comunicare Strategica pentru informarea eronata a populatiei, dupa rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, doar patru persoane sunt infectate cu COVID-19, dintr-un total de 4. 600 de teste efectuate. Gabriela Firea, adevarul despre testarile la nivel national in urma testelor efectuate in Bucuresti, de catre Primaria Capitalei, .

Ciolacu, convins ca va exista o alianta de stanga la locale pentru Primaria Capitalei si pentru toate sectoarele

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se declara convins ca social-democratii vor avea, in perspectiva alegerilor locale, o alianta de stanga, cu accente liberale, pentru Primaria Capitalei si pentru toate primariile de sector.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )