Libnet.ro
UNICEF

20:45

Curtea Constitutionala i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Dodon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Constitutionala i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Dodon

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Igor Dodon in contextul refuzului sau de a numi noi ministri din Guvernul Filip, anunta Deschide. md. Igor Dodon a comentat pe Facebook, afirmand ca CC a comis o dubla ilegalitate si ca decizia ridica mari semne de intrebare privind profesionalismul si independenta judecatorilor Curtii. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat, din nou, din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, luni, suspendarea temporara a prerogativelor presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretele privind numirea a doi noi ministri in cabinetul condus de premierul Pavel Filip,.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat din functie pentru a patra oara

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis luni suspendarea temporara a prerogativelor presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretele privind numirea a doi noi ministri in cabinetul.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost suspendat din functie a patra oara

Magistratii de la Curtea Constitutionala au decis, luni, suspendarea lui Igor Dodon din functia de presedinte, dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretul de desemnare a unor noi ministri la Ministerul Agriculturii, respectiv la Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, relateazaUnimedia.

HALUCINANT! Dusmanul lui Putin, arestat din nou la iesirea din iNCHISOARE

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse, a fost retinut din nou la iesirea din penitenciar, imediat dupa ce a ispasit o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare. Navalnii 42 de ani), directorul Fondului.

Corina Cretu critica din nou Guvernul pentru intarzierea implementarii proiectelor: Bruxellesul asteapta sa dea bani autoritatilor romane

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a criticat din nou Guvernul pentru greutatile in a aplica pentru programe du finantare europeana. Aceasta a aratat ca Uniunea Europeana asteapta s.

Roger Federer ar putea juca din nou pe zgura n 2019

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 2 mondial, a anuntat ca ar putea juca din nou pe zgura in 2019, dupa ce a evitat sa evolueze pe aceasta suprafata in ultimele doua sezoane. El nu a concurat din 2015 pe zgura de la Roland Garros.

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor

USR sustine ca PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului.

USR:PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Dragnea

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului, afirma Uniunea Salvati Romania.

Candidatul lui Trump pentru Curtea Suprema, acuzat din nou de agresiune sexuala

Inca o femeie a lansat acuzatii de agresiune sexuala la adresa lui Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema. Aceasta este a doua femeie care il acuza pe Kavanaugh, informeazaBBC.

Presedintele Igor Dodon, SUSPENDAT din functie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost supendat din functie, luni, pentru a patra oara de la preluare functiei. Conflictul a pornit dupa ce Dodon a refuzat sa semneze decretuld e numire a noilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )