Libnet.ro
UNICEF

12:45

DAN BARNA: Particip la vot si votez actualul presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Particip la vot si votez actualul presedinte

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, indemnandu-si simpatizantii si sustinatorii sa faca la fel. El precizeaza ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: Particip la vot si votez actualul presedinte. ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, indemnandu-si simpatizantii si sustinatorii sa faca la fel. El precizeaza ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

Dan Barna: il votez pe actualul presedinte. Toate stirile despre boicot, inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD

Liderul USR, Dan Barna, spune ca va merge la vot si il va vota pe Klaus Iohannis si ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

Barna dezminte fake news-urile PSD-ului privind un boicot in turul 2: Particip la vot si votez actualul presedinte. ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat oficial ca se va prezenta la vot pe 24 noiembrie si va vota pentru Klaus Iohannis si a condamnat cu tarie toate fake news-urile raspandite din zona PSD prin care se.

Dan Barna si-a ales favoritul in turul II: ii indemn pe simpatizanti si sustinatori sa faca la fel

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, indemnandu-si simpatizantii si sustinatorii sa faca la fel. De.

Dan Barna a ales pe cine voteaza in turul II, si isi indeamna simpatizantii sa il imite

Liderul USR Dan Barna afirma, intr-o postare pe Facebook, ca participa la vot si ca il voteaza pe ac.

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Dan Barna, postare spectaculoasa pe Facebook. E incredibil langa cine a fost surprins liderul USR - FOTO

Dan Barna a postat, sambata, pe contul sau de Facebook, o fotografie cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca. Liderul USR a povestit ca actorul de 83 de ani i-a vorbit despre incredere si despre viitor, iar.

Dan Barna s-a intalnit cu Florin Piersic, in aeroport. Ce i-a spus actorul fostului candidat la prezidentiale

Dan Barna, fostul candidat la prezidentiale propus de USR s-a intalnit recent cu Florin Piersic in aeroport la Cluj-Napoca. Momentul a fost surprins si postat pe Facebook chiar de catre liderul USR, care a mentionat ca acum ca a iesit din campania electorala, se poate bucura fara grija de intamplarile simpatice din viata lui. Dan .

Membrii USR decid daca Dan Barna ramane presedintele partidului. Scrutinul intern va dura 5 zile

Membrii Uniunii Salvati Romania vor vota, incepand de vineri, timp de cinci zile, intr-un scrutin intern ce va decide daca Dan Barna va ramane presedinte al partidului. 56 Votul de incredere pentru Dan Barna incepe in aceasta dupa-amiaza. Vor fi cinci zile. Discutia era sa inceapa astazi la ora 12,00 si sa se incheie miercuri la ora 12,00. Va fi o intrebare de genul - sunteti de acord ca Dan Barna sa continue in conducerea partidului, o intrebare simpla cu un raspuns da sau nu, a precizat, pentru Agerpres, Ionut Mosteanu, vicepresedinte al partidului.

DAN BARNA: USR a propus PLUS, eu i-am propus lui Ciolos de la europarlamentare sa facem fuziunea

Liderul USR Dan Barna afirma, dupa ce Dacian Ciolos a vorbit despre fuziunea USR - PLUS, ca USR a propus PLUS, iar el i-a propus lui Ciolos inca de la europarlamentare sa faca fuziunea celor doua partide, el exprimandu-si increderea ca vor trece peste speculatii de moment si se vor concentra pe temele mari.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )