Libnet.ro
UNICEF

21:00

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Antena3 Antena3,
Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor.

Continua epurarile din Guvern. Lista cu cei 60 de pesedisti inlaturati de Ludovic Orban dupa primele trei zile

Inca 20 de secretari de stat si consilieri au fost inlaturti astazi din Guvern, se arata intr-o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri, declara Ludovic Orban in prima sedinta de guvern, de miercuri, inlaturand de atunci aproximativ 60 pesedisti din Guvern. O parte dintre acestia nu au mai asteptat sa fie dati afara si si-au prezentat demisia.

Orban, dupa intalnirea cu Isarescu: Am luat decizia coordonarii politicii fiscale cu cea monetara. Ne dorim cresterea colectarii si reducerea evaziunii

Am facut o analiza a situatiei economice, o analiza referitoare la deficite- cel bugetar si cel de cont curent- , o analiza a inflatiei si a evolutiei acesteia, cu toate consecintele legate de dobanzi si de creditare. Toate acestea pentru a corela politicile fiscale cu cele monetare in vederea crearii unui fundament solid pentru dezvoltarea economica. Am luat aceasta decizie de a ne coordona deciziile intre Guvern si BNR, a spus premierul Ludovic Orban dupa iesirea de la discutiile cu Guvernatorul Bancii Centrale, la care a participat si ministrul Finantelor Florin Citu.

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

Ludovic Orban a votat. Mesajul premierului dupa vot: Cine se scoala de dimineata departe ajunge

Ludovic Orban, premierul Romaniei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la doar o ora dupa deschiderea urnelor de vot. Proaspatul premier a votat la Scoala nr. 1 Dobroiesti, din judetul Ilfov. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este .

Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea .

Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Ludovic Orban si Dan Barnase vor intalni in cursul zilei de luni, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse Antena 3. Informatia a fost dezvaluita in exclusivitate de.

Ludovic Orban, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu: A fost intre primii oameni politici care au vazut drumul Romaniei alaturi de statele europene si euroatlantice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, lider al opoizitiei de dupa 1989, pe care l-a descris drept un lider vizionar si unul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )