Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dragnea: S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus. O fiinta distinsa, rotunda

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus. O fiinta distinsa, rotunda

Liderul PSD Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de condoleanta la moartea lui Mircea Ionescu Quintus, despre care a afirmat ca a fost o fiinta distinsa, rotunda, placuta. continuă pe Hotnews

Mircea Ionescu Quintus a incetat din viata

ACTUALIZARE 16:56 Dragnea: S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj de condoleante la moartea lui Mircea Ionescu Quintus, afirmand despre acesta ca a promovat o politica nationala bazata pe respect si dialog intre reprezentantii partidelor politice. *ACTUALIZARE 16:40 Presedintele Romaniei a transmis un mesaj de condoleante pentru moartea lui Mircea Ionescu-Quintus ------ Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a incetat astazi din viata.

Mircea Ionescu Quintus va fi inmormantat marti la Ploiesti

Funeraliile seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care s-a stins din viata, vineri, la varsta de 100 de ani, vor avea loc la inceputul saptamanii viitoare, marti mai exact, la Ploiesti, orasul unde a locuit in ultima parte a vietii, alaturi de sotia sa, Viorica.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

Mircea Ionescu Quintus a murit. Politicianul liberal avea 100 ani. Ce declara presedintele de onoare al PNL in ultimul interviu pentru Adevarul

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a murit. Acesta s-a inscris in partid inca din anii 30. Scriitorul si omul politic Mircea Ionescu-Quintus s-a nascut la 18 martie 1917 la Herson Cherson), in Crimeea, unde familia era refugiata.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Politicienii deplang disparitia marelui senior liberal

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Fostul premier Victor Ponta considera ca moartea presedintelui de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus reprezinta o mare pierdere pentru liberali si pentru politica.

VIDEO UPDATE A murit Mircea Ionescu Quintus, la varsta de 100 de ani

Mircea Ionescu Quintus, fost presedinte al Partidului National Liberal, a murit vineri, la varsta de 100 de ani. Quintus a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de ofiter de presedintele Klaus Iohannis in luna martie, cand a implinit varsta de 100 de ani, in semn de inalta apreciere pentru contributia remarcabila la consolidarea unei vieti politice democratice in Romania si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere politice, precum si pentru exemplul de conduita civica. 20 Anuntul decesului a venit chiar cand liberalii erau reuniti la Brasov pentru Consiliul National. Ludovic Orban, presedintele PNL, a luat cuvantul in fata liberalilor si a propus amanarea Consiliului National timp de doua saptamani. Cel mai iubit liberal, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu mai este printre noi, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, in deschiderea lucrarilor. L-am sunat pe dl presedinte pentru a il invita la reuniunea Consiliului National, mi-a spus ca nu crede ca poate sa vina pentru ca se simtea rau, dar sa astept sa se puna pe picioare pentru ca va fi in continuare alaturi de PNL. Mi-am dorit sa ii fac o vizita pentrua discuta despre viitorul PNL, a declarat Orban.

VIDEO UPDATE A murit Mircea Ionescu-Quintus, la varsta de 100 de ani

Mircea Ionescu-Quintus, fost presedinte al Partidului National Liberal, a murit vineri, la varsta de 100 de ani. Quintus a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de ofiter de presedintele Klaus Iohannis in luna martie, cand a implinit varsta de 100 de ani, in semn de inalta apreciere pentru contributia remarcabila la consolidarea unei vieti politice democratice in Romania si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere politice, precum si pentru exemplul de conduita civica. 20 Anuntul decesului a venit chiar cand liberalii erau reuniti la Brasov pentru Consiliul National. Ludovic Orban, presedintele PNL, a luat cuvantul in fata liberalilor si a propus amanarea Consiliului National timp de doua saptamani. Cel mai iubit liberal, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, nu mai este printre noi, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, in deschiderea lucrarilor.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa moartea lui Mircea Ionescu-Quintus. Decizie de ultima ora din partea presedintelui PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj emotionant despre Mircea Ionescu-Quintus. Orban a decis sa amane Consiliul National al Partidului National.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Amintirile marelui liberal

Mircea Ionescu-Quintus a murit Om cu mult umor, calitate ce probabil l-a ajutat sa supravietuiasca detentiei politice, Mircea Ionescu-Quintus provenea dintr-o familie cu vechi traditii liberale, scria revista.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Decizia luata imediat de PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Liberalii reuniti la Brasov, in sedinta Consiliului National al partidului, au tinut, vineri, un moment de reculegere in memoria seniorului Mircea Ionescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )