Libnet.ro
UNICEF

16:00

Europarlamentarul Cristian Terhes si-a dat demisia din PSD

Hotnews Hotnews,
 Europarlamentarul Cristian Terhes si-a dat demisia din PSD

Europarlamentarul Cristian Terhes a anuntat ca si-a dat demisia din PSD si s-a inscris in Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni, scrie Agerpres. Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar SD, pentru a ma inscrie in Grupul ECR Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD. Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui protocol intre PSD si PNTCD, semnat intr-o conferinta de presa de presedintii celor doua partide, a scris Terhes pe Facebook. continuă pe Hotnews

Europarlamentarul Cristian Terhes a demisionat din PSD

Europarlamentarul Cristian Terhes a anuntat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din PSD.

A pierdut milioane de dolari ca urmare a protestului: mesajul directorului Amazon care si-a dat demisia

Unul dintre vicepresedintii Amazon si-a dat demisia in plina pandemie pentru ca nu a mai suportat modul jalnic in care sunt tratati angajatii din depozite. Decizia l-a costat scump. Nu sunt.

Un europarlamentar PSD a demisionat din partid. S-a facut taranist

Europarlamentarul Cristian Terhes a demisionat din PSD si va activa la Bruxelles in Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni, din care face parte ECPM Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )