Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Am castigat increderea investitorilor in acest guvern!

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Am castigat increderea investitorilor in acest guvern!

Florin Citu sustine ca PNL a castogat increderea investitorilor. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al ministrului Finantelor!. continuă pe Antena3

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, programul national de investitii si relansare.

Florin Citu a facut anuntul: Crestem pensiile cu doar 10%. Care e motivul real

Florin Citu sustine ca s-au facut analizele la Guvern, iar pensiile vor fi crescute cu 10%. Acest anunt pune scena politica pe jar, asta pentru ca cei de la PSD au anuntat ca vor depune motiune de cenzura daca Guvernul nu va creste pensiile cu 40%.

Florin Citu: Cred ca miercuri depasim 10.000 de firme in IMM Invest Ludovic Orban: Putem ajunge cu finantarea la 20 de miliarde (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca numarul firmelor creditate prin programul IMM Invest va ajunge in cursul acestei zile la 10. Sunt 10 miliarde de lei.

Florin Citu, lovitura puternica pentru pensionari. Cu cat doreste, de fapt sa creasca pensiile

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta vremuri grele pentru varstnici. Acesta a anuntat in cursul serii de luni ca sustine o crestere a pensiilor de 10%, pentru a pastra buget si pentru alocatii si investitii. Potrivit acestuia, majorarea pensiilor ar fi pusa in aplicare incepand cu 1 septembrie. N-are sens sa vorbim despre cresterea pensiilor fara .

Florin Citu a imprumutat 80 de miliarde de lei. Daniel Zamfir: Vrem sa stim pentru ce. Nu sunt banii familiei lui, sunt banii tarii!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca jumatate din Partidul Social Democrat ar trebui sa fie la puscarie din cauza declaratiilor facute in perioada pandemiei. Replica PSD nu a intarziat sa apara. Daniel Zamfir, senator PSD, a reactionat, luni seara, in direct la Antena 3.

Florin Citu: Daca nu se ascundeau in spatele declaratiilor politice, jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia cu declaratiile pe care le-au facut in ti.

Florin Citu: Scaderea economica in 2020 va fi intre -2% si -3%

Impactul negativ al pandemiei asupra economiei Romaniei a fost putin peste asteptarile initiale in trimestrul al doilea, astfel ca pentru acest an se estimeaza o scadere economica cuprinsa intre -2% si -3%, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: in programul de relansare nu apar nici taxe, nici impozite noi. Le vom arata romanilor ca nu mai trebuie sa plece in alte tari sa munceasca

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, ca in acest program nu apar nici taxe, nici impozite noi si ca acesta ofera oportunitati inclusiv pentru romanii care s-au intors acasa si care nu vor mai trebui sa plece in alte tari sa munceasca.

Florin Citu: Jumatate din PSD era astazi in puscarie daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

FLORIN CITU: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica cuprinsa intre minus 2% si minus 3%

Trimestrul al doilea a avut un impact negativ peste asteptari asupra economiei Romaniei dar, pe ansamblul acestui an, contractia economica se va situa intre minus 2% si minus 3%, a declarat miercuri seara ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )