Libnet.ro
UNICEF

19:00

Florin Citu: Ordonanta privind amanarea ratelor nu este retrasa! Va fi corectata!

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Ordonanta privind amanarea ratelor nu este retrasa! Va fi corectata!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Ordonanta care amana plata ratelor pana la 9 luni nu este retrasa, in ciuda unui document oficial care arata acest lucru. continuă pe Antena3

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

PSD considera ca in urma ordonantei privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt singurele care au de castigat de pe urma ordonantei privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern, iar acest lucru va fi corectat in Parlament.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratelor romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratele romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

AUTORITATILE S-AU BALBAIT DIN NOU Ordonanta pentru amanarea ratelor, modificata in sedinta de Guvern de astazi

ACTUALIZARE - 20:11 - Ordonanta de Urgenta a fost trimisa spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anuntat, in urma cu cateva momente, ministrul Citu. Acesta a mentionat ca actul normativ a fost aprobat cu modificarile anuntate inaintea sedintei de Guvern. *ACTUALIZARE - 17:40 - Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, acum cateva momente, ca li se da posibilitatea debitorilor cu restante la plata sa isi aduca imprumutul la zi si ca pentru creditele ipotecare nu va mai fi capitalizata dobanda. --- Autoritatile par sa se balbaie inca pe marginea textului Ordonantei de Urgenta care prevede amanarea ratelor bancare.

Business report: Cele patru neclaritati din Ordonanta privind amanarea ratelor la credite; Retelele 5G se lanseaza intr-un ritm mult mai rapid decat retelele 4G. Dar coronavirusul ar putea incetini cadenta; Vanzarile de retail au crescut cu peste o treim

Adevarul: Cele patru neclaritati din Ordonanta privind amanarea ratelor la credite * Economica. net: Retelele 5G se lanseaza intr-un ritm mult mai rapid decat retelele 4G. Dar coronavirusul ar putea incetini cadenta * inCont: Vanzarile de retail au crescut cu peste o treime de cand COVID-19 a ajuns in Romania. * Capital: Se inchide HM? Compania a luat o decizie care a uluit toata piata.

Guvernul a retras de la Monitorul Oficial OUG privind amanarea ratelor

Cabinetul Orban a retras de la publicarea in Monitorul Oficial a OUG privind amanarea de la plata a .

Florin Citu, despre noua ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu exista dobanzi suplimentare Plata, esalonat in 60 de rate egale

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara ca noua ordonanta privind amanarea platii ratelor la creditele bancare prevede o dobanda zero pentru creditele ipotecare si plata creantei in 60 de rate lunare egale, dupa incheierea perioadei de amanare.

Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Guvernul modifica ordonanta privind amanarea ratelor la banci, oferind posibilitatea restantierilor sa isi plateasca datoriile pentru a putea beneficia de masura. De asemenea, va fi eliminata dobanda la dobanda la creditele ipotecare, au anuntat premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )