Libnet.ro
UNICEF

22:17

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Liviu Dragnea sugereaza o legatura intre fostul ministru Gabriel Oprea si SRI

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns, vineri, fostului ministru Ga.

Liviu Dragnea a facut marele anunt despre nunta. Imagini fabuloase cu cei doi indragostiti la Congresul PSD

Bat clopote de nunta pentru Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase. in ziua in care a primit uralele de sustinere ale liderilor din teritoriu, presedintele PSD a anuntat ca va face, cat de curand, pasul.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Liviu Dragnea, despre Realitatea TV: Mai aveti sa ma puneti sa construiesc eu ministudioul

Seful PSD, Liviu Dragnea, le raspunde celor de la Realitatea TV care au spus ca sunt interzisi la Co.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liviu Dragnea: in cazul legilor justitiei, se duce un conflict intre noi, care vrem sa aducem legislatia in normalitatea secolului 21, si adversarii nostri(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, despre motivele organizarii unui Congres al PSD in acest moment. Referindu-se la legile justitei, Dragnea a vorbit despre.

Liviu Dragnea anunta schimbari in RELATIILE EXTERNE ale Romaniei: Care sunt tarile vizate(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, prioritatile PSD in ceea ce priveste politica externa a Romaniei. Acesta s-a referit la intarirea parteneriatului cu Statele Unite, dar a vorbit si despre construirea de.

Liviu Dragnea, discutii cu presedintele Serbiei: A promis cateva chestiuni importante (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu presedintele Serbiei, Aleksander Vucic, in care a discutat despre mai multe proiecte de infrastructura comune a celor doua tari si a afirmat ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )