Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul sef SPP Dumitru Iliescu: George Maior a dat ordinul pentru executia lui Toni Grebla

Adevărul Adevărul,
Fostul sef SPP Dumitru Iliescu: George Maior a dat ordinul pentru executia lui Toni Grebla

Desi dosarul si retinerea judecatorului CCR Toni Grebla au fost facute de Florian Coldea, ordinul pentru executia acestuia a fost dat de fostul sef al SRI-ului, George Marior, acuza fostul sef al SPP-ului Dumitru Iliescu, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Adevărul

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu: George Maior a dat ordinul pentru executia lui Toni Grebla

Desi dosarul si retinerea judecatorului CCR, Toni Grebla, au fost facute de Florian Coldea, ordinul pentru executia acestuia a fost dat de catre fostul sef al SRI-ului, George Marior, acuza fostul sef al SPP-ului, Dumitru Iliescu, intr-o postare pe Facebook. Acesta mai spune ca tot sub acceptul lui Marior, SRI-ul ar fi urmarit pe mandate de siguranta nationala sau chiar si fara, mai multi judecatori CCR, politicieni incomozi si jurnalisti.

SUA: Ridicarea vizelor pentru romani, discutata de ambasadorul George Maior cu senatorul Ben Cardin

Ambasadorul George Cristian Maior a solicitat senatorului Ben Cardin sustinere pentru ridicarea vizelor pentru cetatenii romani, liderul american declarandu-si sprijinul in Congresul SUA pentru acest demers, potrivit Agerpres.

Ambasadorul George Maior a avut o intrevedere cu senatorul Ben Cardin, membru al Comitetului pentru Relatii Externe din Senatul SUA

Ambasadorul George Cristian Maior i-a solicitat senatorului Ben Cardin sutinerea pentru ridicarea vizelor pentru cetatenii romani, oficialul american declarandu-si sprijinul in Congresul SUA pentru acest demers.

Fiul lui Iulian Vlad, fostul sef al Securitatii comuniste, este angajat de 14 ani la Corpul de Control al Premierului: Ce salariu are Adrian Vlad(FOTO)

Ultimul sef al Securitatii comuniste a fost Iulian Vlad s-a retras din viata publica in anii 90, dupa ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, ca urmare a implicarii sale in represiunile ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )