Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, despre criticile privind supralargirea Soselei Fabrica de Glucoza: Se cauta chichite

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre criticile privind supralargirea Soselei Fabrica de Glucoza: Se cauta chichite

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a raspuns criticilor privind supralargirea Soselei Fabrica de Glucoca, printr-o postare pe Facebook in care a aratat cum era inainte soseaua si cum este acum, dupa modernizare. continuă pe Antena3

Firea, despre neregulile de pe strada Fabrica de Glucoza: Se cauta chichite care sa umbreasca realizarea

Gabriela Firea spune ca se vor corecta rapid si micile neajunsuri de pe Fabrica de Glucoza, artera largita cu o investitie de 170 de milioane de lei, primarul general acuzand faptul ca se cauta chichite, numai pentru a fi umbrita realizarea.

VIDEO-FOTOGALERIE Cum arata strada Fabrica de Glucoza dupa o investitie de peste 170 milioane lei si ce nu s-a vazut la inaugurarea facuta de Gabriela Firea din autobuz

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat luni ca a finalizat lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza la patru benzi, pe tronsonul dintre Sos. Petricani si Barbu Vacarescu, inaugurand artera dintr-un autobuz Mercedes Benz Hibrid, live pe Facebook, fara insa sa arate foarte mult din lucrare si fara presa. Anuntul a fost neobisnuit, fiind anuntat cu 15 minute inainte, desi cutuma era ca primarul sa mearga pe santier si sa prezinte lucrarea intr-o conferinta de presa. Dupa inaugurare, am fost pe Fabrica de Glucoza sa vedem cum arata in detaliu lucrarea si sa aratam ce nu s-a vazut la inaugurarea de pe Facebook.

Gabriela Firea, vesti bune pentru cetatenii Capitalei! Tronsonul cuprins intreBarbu Vacarescu si Floreasca, gata in doua saptamani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vine cu o veste buna pentru bucuresteni. Se reia circulatia pe soseaua Fabrica de Glucoza, care a stat inchisa mai bine de un an pentru lucrari de modernizare.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a dat autorizatie de demolare pentru o vila in stil neoromanesc, de circa 100 de ani, din Cotroceni Buldozerele au pus imobilul la pamant

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a dat autorizatie de demolare pentru o vila in stil neoromanesc, construita in urma cu circa 100 de ani, pe strada Dr. Frederic Joliot Curie numarul 22, din Cotroceni. Buldozerele au inceput deja demolarea cladirii, iar in prezent a ramas din casa doar un perete. Asociatia InCotroceni, formata din locuitori ai zonei, dar si mai multi arhitecti - Razvan Luscov, Iulia Stanciu, Raluca Munteanu - s-au mobilizat pentru a salva cladirea si cer autoritatilor explicatii despre distrugerea cartierului istoric. in loc, proprietarul vrea sa construiasca un bloc cu parter si 3 etaje. Nicusor Dan spune ca va ataca in instanta autorizatia de construire.

Gabriela Firea: Este o rusine nationala faptul ca Bucurestiul nu are o centura in acest moment

Gabriela Firea a fost prezenta la inaugurarea unei parcari ultramoderne din sectorul 4 al Capitalei, mai exact in zona Piata Sudului, unde a facut declaratii. Primarul general al Capitalei spune ca, in ciuda eforturilor de a contribui la finalizarea numeroaselor proiecte pentru fluidizarea traficului in Capitala, faptul ca lucrarile la centura ocolitoare a Capitalei nu sunt sustinute da totul peste cap.

Gabriela Firea: Asfaltam in Prelungirea Ghencea, imaginile vorbesc de la sine. Voi reactiona mereu in fata minciunii!

Primarul general al Capitalei a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca se asfalteaza in Prelungirea Ghencea. Gabriela Firea a atasat si un clip video pentru a intari cele afirmate, asta dupa ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui santier.

Gabriela Firea: Asfaltam in Prelungirea Ghencea. Santierul a inceput in toamna anului trecut si trebuie sa fie gata anul viitor (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a inceput asfaltarea in zona Prelungirea Ghencea. in acest sens, edilul general al Bucurestiului a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip in care se vede cum.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )