Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce i-au transmis romanii pe Facebook presedintelui Iohannis, dupa revocarea lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Ce i-au transmis romanii pe Facebook presedintelui Iohannis, dupa revocarea lui Kovesi

Decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi a fost intampinata cu reactii mixte pe pagina de Facebook a presedintelui, unde are peste 1,8 milioane de sustinatori. Multi. continuă pe Antena3

Un apropiat al lui Dragnea, atac la adresa lui Iohannis dupa revocarea lui Kovesi: A vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea, referindu-se la anuntul privind revocarea sefei DNA Laura Codruta.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

USR se dezice de Iohannis dupa revocare. Partidul va avea candidat propriu la presedintie

USR isi ia mana de pe Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de revocare a lui Kovesi. Deputatul Stelian Ion a anuntat ca USR va avea candidat propriu la presedintie si ii reproseaza lui Iohannis ca putea.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

Eugen Nicolicea, nemultumit chiar si dupa revocarea lui Kovesi: Decizia e data cu o iNTARZIERE de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El sustine ca decretul de revocare din.

Kovesi, NOTA importanta pentru CSM dupa revocarea de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, o nota catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM) prin care cere sa ramana procuror. Cererea fostei sefe DNA va fi analizata miercuri. Kovesi a transmis luni,.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )