Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulian Bulai (USR) anunta ca un coleg al sau din Suceava a murit, dupa ce medicii i-au zis sa se trateze acasa

Hotnews Hotnews,
 Iulian Bulai (USR) anunta ca un coleg al sau din Suceava a murit, dupa ce medicii i-au zis sa se trateze acasa

Deputatul USR Iulian Bulai povesteste sambata, pe Facebook, ca un coleg al sau din filiala USR Bunesti judetul Suceava) a murit, dupa ce timp de sapte zile a stat acasa, cu febra mare, si desi a solicitat in mod repetat sa fie dus la spital, i s-a spus sa se trateze acasa. Potrivit lui Bulai, a fost trimisa o ambulanta abia dupa ce la Spitalul Judetean Suceava a fost instalata noua conducere militara. Prea tarziu, se pare, scrie el. continuă pe Hotnews

Un politician USR din Suceava a murit de COVID-19

Un politician USR din Suceava a murit, sambata, dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu generalul Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava

Secretarul de stat, Ionel Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava, a vorbit, sambata, in exclusivitate pentru Antena 3, despre cum se desfasoara acum activitatea in Spitalul Judetean din Suceava, grav afectat de pandemia de coronavirus.

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune de multe ori sunt refuzate pe motivul lipsei de locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, dupa ce Spitalul Judetean a fost transformat in centru pentru ingrijirea bolnavilor de COVID 19, iar femeile care trebuie sa nasca in acesta perioada sunt indrumate fie sa nasca acasa, fie la alte spitale din regiune, unde de multe ori nu sunt primite pe motivul lipsei de locuri, a declarat pentru HotNews. ro Irina Popescu, vicepresedinta Asociatiei Asociatiei Moaselor Independente din Romania.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Medic SMURD din Suceava: Am tratat si rude, una dintre ele a pierdut lupta. incerc din rasputeri sa-mi fac mai departe datoria

Alina Cigoli, medic SMURD care trateaza pacientii cu coronavirus din Suceava, sta departe de familie in toata aceasta perioada pentru a-si face datoria si a salva vieti.

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

Reprezentanta Ford din Suceava a fost inchisa. Restul centrelor la nivel national sunt deschise

Reprezentanta Ford din Suceava a fost inchisa, dupa ce municipiul, unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, a intrat in carantina totala pe 30 martie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )