Libnet.ro
UNICEF

18:45

Iulian Bulai, USR:Nu ma simt reprezentat de decizia presedintelui de revocare a sefei DNA. Raman dezamagit

Adevărul Adevărul,
Iulian Bulai, USR:Nu ma simt reprezentat de decizia presedintelui de revocare a sefei DNA. Raman dezamagit

Deputatul USR Iulian Bulai a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functia de procuror-sef al DNA a Laurei Codruta Kovesi, ca nu se simte reprezentat de decizia sefului statului si ca isi retrage like-ul, ramanand dezamagit. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD dupa decizia presedintelui: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe Laura Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni ca decizia presedintelui Iohannis de a o revoca pe Codruta Kovesi trebuia luata acum o luna. Decizia asta trebuia luata acum 31 de zile.

ALDE, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a semnat revocarea Codrutei Kovesi: Calin Popescu Tariceanu a grabit decizia presedintelui

ALDE a reactionat luni la decizia presedintelui de a semna decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, prin vocea vicepresedintelui formatiunii, Steluta Cataniciu, care a sustinut ca,.

Codruta Kovesi a fost revocata de la conducerea DNA. Decizia presedintelui e un semn de normalitate, spune Iordache

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile Justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat, luni, ca presedintelui Klaus Iohannis i-a luat cam mult timp sa citeasca, dar a catalogat drept un semn.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )