Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident.

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Liviu Dragnea, despre incidentele de la Iasi: Camasile negre din Germania nazista se comportau asa / Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze

Liviu Dragnea a afirmat ca opozantii PSD se comporta precum camasile negre din anii 30 din Germania nazista. Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze. A fost foarte greu,.

Liviu Dragnea, despre cazul intoxicarii cu mercur a Doinei Pana: Am vazut analizele si era la un pas de moarte

Liviu Dragnea sustine ca a fost prima persoana la care fostul ministru Doina Pana a mers dupa ce a aflat ca este intoxicata cu mercur. Liderul PSD a declarat duminica intr-o emisiune televizata ca situatia fo.

Catalin Cristache (PMP), plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT: A afectat siguranta nationala

Presedintele PMP Galati, deputatul Catalin Cristache, a depus plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea la DIICOT. Acesta il acuza pe seful PSD ca a incitat la violenta prin atacurile la adresa.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Doina Pana a fost otravita cu mercur: Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a aratat analizele

Liviu Dragnea a spus ca el a fost primul om la care Doina Pana a venit dupa ce a aflat ca a fost otravita cu mercur. Liderul PSD spune ca cel mai probabil, aceasta a deranjat interese uriase. Eu am respectat.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent la mitingul de la Galati si a anuntatca saptamana viitoare va depune un proiect de lege in Parlamentimpotriva dublului standard. Ca sa nu ramanem.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit sambata, la mitingul PSD de la Galati, despre calitatea legumelor romanesti si a anuntat ca saptamana viitoare va depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre.

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur(VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )