Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Plesoianu, mesaj despre Victor Ponta. Cum se contrazice singur fostul lider PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj despre Victor Ponta. Cum se contrazice singur fostul lider PSD

Liviu Plesoianu arata intr-o postare pe Facebook modul in care s-a schimbat discursul lui Victor Ponta din 2017 pana in 2018. Ponta 1 si Ponta 2. Victor PONTA, pe rit vechi, 2017: Singurii care. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Liviu Plesoianu, dupa votul din CEx: Daca voiau sa castige, aveau o singura sansa - sa numere voturile Roberta Anastase

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a reactionat dupa votul din CEx al partidului, spunand ca marii reformatori puteau castiga doar daca numara Roberta Anastase voturile. Spuneam azi ca e important.

Liviu Plesoianu desfiinteaza argumentele din scrisoarea anti-Dragnea: Lasati textele astea deGAGA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat pe retelele de socializare, dupa publicarea scrisorii anti-Dragnea. Acesta a desfiintat o parte a motivelor invocate de semnatari si promite sa revina cu o analiza.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e istorie! Multi il vor trada la CEX-ul de vineri

Victor Ponta anunta deznodamantul CEX-ului PSD de vineri. Fostul premier este de parere ca Liviu Dragnea va fi debarbat de la sefia partidului. Cand toti in jurul lui spun ceva, nu-ti pui problema:.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CEx oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Fostul premier Victor Ponta a transmis, vineri, ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al partidului oferind functii si contracte de la Guvernul Dancila, va exista un haos generalizat.

Victor Ponta: Daca Dragnea cumpara voturile din CExN oferind functii si contracte, va fi un haos generalizat

Deputatul Victor Ponta a transmis vineri ca datoria unui adevarat lider este sa isi conduca echipa, nu sa fie o povara pentru aceasta, adaugand ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, cumpara voturile membrilor Comitetului Executiv al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )