Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa ce aproape a lesinat in timpul conferintei de presa de la sediul PSD

B1 B1,
Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa ce aproape a lesinat in timpul conferintei de presa de la sediul PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a postat un prim mesaj, duminica, pe Facebook, dupa ce a fost aproape de lesin intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ajungand astfel la. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, primul mesaj dupa externare: Ma intorc la treaba!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat, duminica dupa-amiaza, un mesaj pe Facebook in care afirma ca se simte bine si va reveni la munca. El le multumeste tuturor celor care l-au sustinut, dar si cadrelor medicale de la Spitalul Militar Central.

UPDATE Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar, unde i se fac investigatii medicale, dupa ce aproape ca a lesinat in timpul conferintei de la sediul PSD

UPDATE, 9 mai, ora 13. 30 Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a fost dus la Spitalul Militar Carol Davila din Capitala, pentru investigatii medicale. Marcel Ciolacu, presedintele interimar.

Rares Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat

Invitatul lui Adrian Ursu, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, a tinut sa ii transmita lui Marcel Ciolacu multa sanatate, dupa evenimentul de astazi in care acesta a lesinat in timpul unei conferinte de presa.

Marcel Ciolacu, presedintele interimar PSD, la un pas de lesin in timpul conferintei de presa

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas de lesin in timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit Repornim Romania.

Marcel Ciolacu a lesinat in timpul sedintei PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a lesinat, azi, in timpul conferintei PSD in care se prezenta programul de relansare a economiei.

Primul mesaj al lui Marcel Ciolacu dupa iesirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat cu numai cateva minute in urma un mesaj pe o retea sociala, pentru toti cei preocupati de starea lui de sanatate.

UPDATE Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau in timpul conferintei de presa in care prezenta programul partidului pentru iesirea din criza. Ciolacu a refuzat ambulanta si a plecat la spital cu masina de serviciu. Primul set de analize medicale au iesit insa bine si starea de sanatate a acestuia este una buna in acest moment, a transmis purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. in cursul dupa-amiezii, Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a facut analizele. Liderii PSD, noi detalii despre starea lui Ciolacu: Nu a existat decat o cadere de calciu, va fi externat in scurt timp. in cuvintele noastre, este sanatosMarcel Ciolacu este testat pentru Covid, la Spitalul Militar CentralTestul este negativ.

Marcel Ciolacu a fost externat. Medicii de la Spitalul Militar spun ca a avut o cadere de calciu Mesajul liderului PSD

Marcel Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a fost pentru investigatii dupa ce i s-a facut rau in timpul conferintei de presa de la sediul PSD. Medicii au anuntat ca acesta a avut o cadere de calciu. De asemenea, i-au facut un test rapid pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau in conferinta de presa PSD: A avut o stare de lesin, primele analize au iesit bine.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

VIDEO Moment socant la PSD. Marcel Ciolacu a inceput sa tremure si a fost la un pas de lesin. E la spital

Liderul PSD Marcel Ciolacu a inceput sa tremure brusc in timpul unei conferinte de presa. Ciolacu a fost la un pas sa se prabuseasca. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemata ambulanta la sediul PSD, dar, intre timp, Marcel Ciolacu si-a revenit. A plecat din sediul PSD insotit de un coleg si a mers direct la spitalul militar din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3402 seconds )