Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mesajul dur al lui Florin Calinescu inaintea Congresului PSD si un mesaj pentru romani: Ne sculam din somnul cel de moarte?!

Adevărul Adevărul,
Mesajul dur al lui Florin Calinescu inaintea Congresului PSD si un mesaj pentru romani: Ne sculam din somnul cel de moarte?!

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a scris joi un mesaj pe Facebook, in anticiparea Congresului PSD, in care incearca sa-i convinga pe oameni sa ia atitudine. Acesta a mai subliniat ca asteapta cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica. continuă pe Adevărul

Florin Calinescu inaintea Congresului PSD:Astept cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a scris joi un mesaj pe Facebook, in anticiparea Congresului PSD, in care incearca sa-i convinga pe oameni sa ia atitudine. Acesta a mai subliniat ca astept cu scarba sezatoarea comunistilor donatori in buzunarele lui livulica si un pic in ale lor, de sambata.

Anuntul lui Florin Calinescu, inainte de congresul PSD: Candidez!

Florin Calinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de 8 Martie tuturor femeilor. Actorul a adaugat ca va merge la congresul PSD ca sa le dea o lectie social-democratilor si ca va candida la o fun.

Tudorel Toader ii raspunde Presedintelui, dupa mesajul dur transmis de acesta la Parchetul General

Ministrul Justitiei ii raspunde presedintelui Iohannis, intr-o postare pe contul personal de Facebook, dupa mesajul dur transmis de acesta in timpul bilantului de la Parchetul General. Pentru corecta.

Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD

Traficul va fi restrictionat sambata pe anumite artere din Capitala, in contextul desfasurarii la Sala Palatului a Congresului PSD.

Vicele PSD, mesaj DUR inaintea Congresului: Nu pun in pericol partidul pentru AMBITIILE unei persoane

S-a declansat un razboiul intern in PSD. Cu doar 2 zile inainte Congresului extraordinar, cand vor fi alesi noi oameni la conducerea partidului, mai multi social-democrati au iesit la atac impotriva lui Liviu.

Ce facea Klaus Iohannis in timpul Congresului PSD

La ora la congresului celui mai important partid din Romania, PSD, presedintele Klaus Iohannis a urcat din nou la Sureanu pentru a mai profita o data de sfarsitul sezonului de schi. Sambata, acesta a venit din.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

Protest cu oua, ulei, paine sau carne, hartie igienica, periute de dinti, suzete si jucarii de plus Olaf, anuntat pentru sambata, in timpul Congresului PSD

Protestul este anuntat sa aiba loc sambata, in fata Salii Palatului din Bucuresti, unde se va desfasura Congresul Extraordinar al PSD. Manifestantii ar urma sa ii astepte pe social-democrati la intrarea in institutie cu pancarte pe care vor fi scrise promisiunile neindeplinite ale PSD din programul de guvernare, precum si cu galeti pline cu lapte, oua, ulei, paine, carne sau alte alimemente care ar urma sa se scumpeasca.

Dragnea catre delegatii Congresului PSD: Vreti sa fiu in continuare presedintele vostru? Atunci asa va fi!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sambata delegatilor participanti la Congresul extraordinar al partidului, o confirmare verbala pentru functia pe care o ocupa, potrivit Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )