Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mesajul transmis de Klaus Iohannis pe Facebook, in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de Klaus Iohannis pe Facebook, in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai. continuă pe Antena3

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari, dupa demisia lui Tudose

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Klaus Iohannis, declaratii in premiera despre pericolul reprezentat de Coreea de Nord: Romania a condamnat ferm actiunile provocatoare(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul japonez Shinzo Abe, ca Romania sustine implementarea riguroasa a sanctiunilor impuse de.

Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit marti la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Liderul nipon se afla in vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a unui premier.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

USR ii da asigurari lui Klaus Iohannis

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )