Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mihai Gotiu povesteste ca medicul care l-a tratat dupa ce a fost lovit de Mirel Palada vrea sa plece din tara: Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului, nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca

Hotnews Hotnews,
 Mihai Gotiu povesteste ca medicul care l-a tratat dupa ce a fost lovit de Mirel Palada vrea sa plece din tara: Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului, nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca

Senatorul USR Mihai Gotiu a povestit, pe pagina sa de Facebook, ca medicul de la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, care l-a consultat si l-a tratat miercuri seara, dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in pauza publicitara a unei emisiuni la B1 Tv, i-a marturisit ca vrea sa plece din tara. Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca. Si nici nu cred ca as fi fost credibil in acel moment, a scris Mihai Gotiu. continuă pe Hotnews

Glume de autobaza la Antena 3 pe seama bataii incasate de Mihai Gotiu de la Mirel Palada: Domnul Gotiu o sa vorbeasca pe nas, Dupa lovitura pare rosu in obraji

Vedetele postului Antena 3 si invitatii din emisiunea Sinteza Zilei s-au amuzat copios pe seama faptului ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. De altfel, Mihai Gadea a insinuat ca Gotiu l-a provocat pe Palada si, la unison cu Mugur Ciuvica, Mircea Badea si Sorin Rosca Stanescu, l-au ironizat pe senatorul USR si au facut glume de autobaza.

Mihai Gotiu a fost la IML si va depune o plangere la Politie dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in studioul B1 TV: PRIMELE IMAGINI din timpul incidentului (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Gotiu va merge a Politie, pentru a depune plangere, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Asta dupa ce, i.

Mihai Gotiu: Am vazut azi o goana dupa comisii de ancheta. Daca voiam sa ne facem procurori, faceam o scoala de drept

Senatorul USR Mihai Gotiu a criticat miercuri, in plenul reunit al Parlamentului, solicitarile coalitiei de guvernare de a infiinta o noua comisie de ancheta si de a prelungi termenul de depunere a raportului de catre comisia de ancheta a prezidentialelor. Acesta a subliniat ca parlamentarii nu sunt procurori si ca aceste comisii sunt o cacealma care se transforma in circ mediatic.

Mihai Gotiu a depus plangere la politie impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a depus, joi, la Sectia 1 de Politie din Bucuresti, plangere penala impotriva sociologului Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, pe care il acuza ca l-a lovit miercuri seara in studioul postui de televiziune B1 Tv, in pauza publicitara a unei emisiuni. Mihai Gotiu a depus la Politie si fisele de la Institului de Medicina Legala si de la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, unde a fost consultat si tratat seara trecuta, dupa incident.

Mihai Gotiu: M-a durut cu adevarat ca medicul care m-a consultat mi-a marturisit ca se gandeste sa plece din Romania. Voi continua sa lupt

Dupa ce a fost batuit de Mirel Palada an studioul B1TV, senatorul USR MIhai Gotiu a postat un mesaj pe Facebook in care anunta ca va continua sa lupte impotriva huliganismului politic.

Medicul care l-a consultat pe Gotiu dupa ce a fost batut de Palada vrea sa plece din tara

Vicepresedintele Senatului Romaniei, Mihai Gotiu, a povestit ceea ce la durut cu adevarat in urma discutiei cu medicul care l-a consultat la spital, dupa ce a fost lovit de Mirel Palada.

Senatorul USR Mihai Gotiu a depus plangere la Politie

ACTUALIZARE 20:27 Senatorul USR Mihai Gotiu a depus astazi plangere penala la politie impotriva sociologului Mirel Palada, pe motiv ca a fost agresat fizic de acesta aseara, in pauza unei emisiuni de la un post de televiziune. *ACTUALIZARE 16:50 PMB: Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria capitalei pana in momentul de fata *ACTUALIZARE 16:36 Dan Barna, USR: Firma lui Mirel Palada a obtinut de la Primaria Capitalei un contract de 100. 000 de lei *ACTUALIZARE 15:46 Diaconu, PRU: Bravo, Mirel Palada! *ACTUALIZARE 15:37 Ponta: Oricat de provocator este un adversar politic nu exista nicio scuza pentru a rezolva o problema cu pumnii *ACTUALIZARE 15:12 Orban: Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada; a avut un comportament grobian *ACTUALIZARE 12:00 Gotiu: Analizele de la IML fac dovada agresiunii ------------ Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, incidentul avand loc ieri seara in pauza publicitara a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca depune plangere la Politie

ACTUALIZARE 16:50 PMB: Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria capitalei pana in momentul de fata Pana in momentul de fata, domnul Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria Municipiului Bucuresti PMB) sau de la vreo structura subordonata a acesteia, nici in nume personal si nici prin intermediul vreunei companii la care este actionar sau administrator, a transmis astazi PMB, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 16:36 Dan Barna, USR: Firma lui Mirel Palada a obtinut de la Primaria Capitalei un contract de 100. 000 de lei *ACTUALIZARE 15:46 Diaconu, PRU: Bravo, Mirel Palada! *ACTUALIZARE 15:37 Ponta: Oricat de provocator este un adversar politic nu exista nicio scuza pentru a rezolva o problema cu pumnii *ACTUALIZARE 15:12 Orban: Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada; a avut un comportament grobian *ACTUALIZARE 12:00 Gotiu: Analizele de la IML fac dovada agresiunii ------------ Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, incidentul avand loc ieri seara in pauza publicitara a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

VIDEO Veselie la Antena 3, dupa ce Mirel Palada l-a batut pe Mihai Gotiu. Prietenii lui Ponta au sarit sa-i ia apararea fostului purtator de cuvant al Guvernului PSD

Mircea Badea, Serban Nicolae, Bogdan Diaconu, Sorin Rosca Stanescu si Mirel Curea au fost printre cei care fie au luat in deradere, fie au aprobat de-a dreptul agresiunea lui Mirel Palada asupra lui Mihai Gotiu .

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )