Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihai Sora, despre Congresul PSD: Nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili

B1 B1,
Mihai Sora, despre Congresul PSD: Nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili

Mihai Sora scrie, intr-o postare pe Facebook, referindu-se la Congresul PSD, ca ardoarea celor tineri, iresponsabili este cel mai descurajant lucru in acest context. Am ras. Am stors si multe. continuă pe B1

Mesajul lui Mihai Sora despre Congresul PSD. Am ras. Am stors si multe lamai

Filosoful Mihai Sora 101 ani) a scris pe pagina sa de Facebook, dupa incheierea Congresului PSD ca la socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Filosoful Mihai Sora, dupa Congresul PSD: Centurionii uzati sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut

Filosoful Mihai Sora scrie pe Facebook, facand referire la Congresul PSD ce a avut loc sambata, ca nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca este necesar Congresul PSD pentru adoptarea unui document programatic pentru perioada 2018 - 2020 si si-a exprimat regretul ca atentia este orientata catre candidaturi, transmite Agerpres. El a precizat ca documentul va face referire la Justitiei.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: imi vine sa imi rup hainele de pe mine si sa plang. Unii colegi au primit amenintari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, apreciaza ca este normal faptul ca in Comitetul Executiv National au fost acceptate toate candidaturile la functiile de conducere, el subliniind, vineri, ca are emotii si ii vine sa isi rupa hainele si sa planga cand vede situatia la care s-a ajuns.

USR, despre Congresul PSD: Am trait in comunism, refuzam sa ne intoarcem acolo

USR a precizat ca refuza sa se intoarca in comunism, sustinand ca Liviu Dragnea a inceput deja campania pentru alegerile prezidentiale de anul viitor. Reprezentantii opozitiei il acuza pe Dragnea ca.

Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Se fac ultimele mutari inainte de Congresul PSD. Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost surprinsi discutand cu fostul premier Mihai Tudose. De altfel, Mihai Tudose este cel care a anuntat ca isi.

Dragnea, la Congresul PSD:Un discurs al urii a invadat tribuna Parlamentului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit sambata, la Congresul PSD, despre un discurs al urii care a invadat spatiul public, inclusiv tribuna Parlamentului. Dragnea a spus ca injuraturile au devenit mijloace prin care opinia publica este bombardata in fiecare zi.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Tariceanu, declaratie la Congresul PSD: Suntem intr-o lupta foarte complicata impotriva Statului Paralel

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs in timpul Congresului extraordinar in care a vorbit despre lupta impotriva Statului Paralel. Este pentru mine o mare onoare sa am posibilitatea sa ma adresez ?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )