Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei decis sa discute cu toate fortele politice din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Economiei decis sa discute cu toate fortele politice din Parlament

Ministrul Economiei Virgil Popescu anunta, intr-o postare pe Facebook, ca, pe proiecte mari, ce asigura dezvoltarea Romaniei, cum este si legea offshore, va merge si va discuta in Parlament, cu toate fortele politice. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Economiei anunta colaborare cu PSD si restul partidelor: Haideti sa ne eliberam de logica asta politica

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta ca va merge in Parlament si va cere sprijinul tuturor partidelor politice pentru marile proiecte ale Romaniei. Anuntul a fost facut la Antena 3. Pe lista scurta de.

MINISTRUL ECONOMIEI: Mentinem voucherele de vacanta si in 2020

Voucherele de vacanta vor fi mentinute si in 2020, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu mentionand ca este examinata si solutia de a stimula utilizarea lor si in perioada de extrasezon. El invoca si un proiect de lege referitor la utilizarea voucherelor de vacanta si in mediul privat, iar deducerea se va face din impozitul pe profit.

MINISTRUL ECONOMIEI: Mi-as dori ca Romgaz sa preia participatia Exxon in proiectul din Marea Neagra

Romgaz ar trebui sa analizeze oportunitatea de a prelua participatia ExxonMobil in proiectul Neptun din Marea Neagra, in cazul in care americanii se vor retrage, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de profil.

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic.

Ministrul Economiei, anunt important pentru toti bugetarii

Vesti de ultimmomentde la ministrul Economiei in privinta voucherelor de vacanta. Ministrul spune ca sumele pentru tichetele de vacanta pentru anul viitor vor fi prevazute in proiectul de buget.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Mentinem voucherele de vacanta, niciodata nu a fost problema renuntarii la ele

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a dat asigurari ca voucherele de vacanta vor fi mentinute in continuare, sumele necesare pentru acordarea acestor tichete bugetarilor urmand a fi prevazute proiectul de buget.

Ministrul Economiei, despre dosarul penal: Retinerea mea, dosar politic. Am fost prima victima a PSD

Ministrul Economiei a venit cu clarificari dupa ce in spatiul public a circulat informatii despre un dosar penal in care a fost implicat. Virgil Popescu a declarat la Antena 3 ca acel dosar a fost unul politic.

Ministrul Economiei, dezvaluiri uluitoare: Teodorovici a taiat cele 235 de milioane de lei necesare platilor din Start-Up Nation

Virgil Popescu face dezvaluiti uluitoare, la Antena 3. Ministrul Economiei sustine ca Eugen Teodorovici a taiat banii pentru platile proiectului Start-up Nation. La Ministerul Mediului de Afaceri am gasit o .

Ministrul Economiei, veste asteptata de toti romanii: Voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Avem o initiativa si pentru mediul privat

Ministrul Economiei sustine ca voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Anuntul a fost facut chiar la Antena 3. Mentinem voucherele de vacanta. Niciodata nu a fost problema renuntarii la vouche.

Ministrul Economiei: Romgaz ar trebui sa preia participatia americanilor in cazul retragerii Exxon din Marea Neagra

Romgaz ar trebui sa analizeze oportunitatea de a prelua participatia ExxonMobil in proiectul Neptun din Marea Neagra, in cazul in care americanii se vor retrage, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )