Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Teodorovici, raspunsuri AGRESIVE pentru cei care il critica pe Facebook: Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau (FOTO)

B1 B1,
Ministrul Teodorovici, raspunsuri AGRESIVE pentru cei care il critica pe Facebook: Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau (FOTO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, are un schimb de replici taios cu internautii. intr-o postare pe Facebook, ministrul a decis sa le raspunda celor care il critica, insa nu oricum, ci folosind un ton ar. continuă pe B1

Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Termenul de depunere a Declaratiei unice, pe care trebuie sa o completeze persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, se apropie vertiginos 16 iulie) si sunt inca multe aspecte confuze cu privire la modul in care trebuie.

Parlamentul a votat. Veste proasta pentru cei care vor centrale termice

Romanii conectati la sistemele centralizate de incalzire nu vor mai avea dreptul legal de a se debransa, arata un proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor. Daca actul normativ va fi si promulgat de.

Emotii pentru elevii care au depus contestatii la Bacalaureat: Luni vor fi afisate rezultatele finale

Cei peste 44. 000 de elevi care au depus contestatii la examenul de Bacalaureat vor afla luni rezultatele finale. Majoritatea absolventilor au fost nemultumiti de notele obtinute la Limba si Literatura Romana. Cei care nu promoveaza examenul de Bacalaureat se pot inscrie in perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune care se desfasoara in august.

ALERTA printre SOFERI: Ce se intampla cu cei care urmeaza sa-si faca ITP-ul! Schimbarea care produce UIMIRE in Romania...

Vesti bune pentru soferi. Odata cu modificarile propuse legislatiei rutiere in materie de radare, au fost integrate si schimbari in legatura cu sanctiunile aplicate soferilor care sunt prinsi cu ITP-ul.

Nicolicea vrea sa le PUNA BOTNITA parlamentarilor: Cei care perturba dezbaterile in plen vor fi sanctionati

Comisia de regulament a Camerei Deputatilor a avizat, marti, o serie de modificari ale regulamentului acestui for legislativ, prin care parlamentarii care perturba activitatea din plen vor putea fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )