Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mirel Palada, campionul jignirilor. L-a facut matrofoxat pe Basescu, a injurat de mama jurnalisti si i-a executat electric. Stimati pufosi, luati cu alcool!

Adevărul Adevărul,
Mirel Palada, campionul jignirilor. L-a facut matrofoxat pe Basescu, a injurat de mama jurnalisti si i-a executat electric. Stimati pufosi, luati cu alcool!

Mirel Palada, de meserie sociolog si specialist in comunicare, a devenit purtator de cuvant al Guvernului Ponta in octombrie 2013, dupa plecarea jurnalistului Andrei Zaharescu, numit consul la Cape Town. Palada a rezistat in functie doar un an, iar Victor Ponta l-a inlocuit dupa ce a spus despre jurnalistii care criticau Guvernul ca frige niste purcelusi antiguvernamentali la protap. in rest, s-a remarcat pe Facebook prin limbajul de mahala. continuă pe Adevărul

Mirel Palada, campionul scandalurilor publice. Sociologul a criticat numerosi jurnalisti si politicieni: Mama lor de jegosi! Presedintele s-a matrafoxat. Ce placere sa-i execut electric!

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta este cunoscut pentru jignirile la adresa jurnlistilor si adversarilor politici. Cel mai recent scandal a avut loc miercuri, cand l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, in cadrul unei emisiuni.

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar .

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

Ponta: Nu exista nico scuza pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii. Imi pare rau de Mirel Palada - a facut o mare prostie si va plati scump

Victor Ponta a condamnat joi, pe Facebook, gestul lui Mirel Palada, fostul sau purtator de cuvant de pe vremea cand acesta era premier, afirmand ca nu exista nicio scuza pentru a rezolva problemele cu pumnul si ca Palada a facut o mare prostie si va plati scump. Ponta spune ca nu se dezice de Palada intr-o perioada dificila.

Glume de autobaza la Antena 3 pe seama bataii incasate de Mihai Gotiu de la Mirel Palada: Domnul Gotiu o sa vorbeasca pe nas, Dupa lovitura pare rosu in obraji

Vedetele postului Antena 3 si invitatii din emisiunea Sinteza Zilei s-au amuzat copios pe seama faptului ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. De altfel, Mihai Gadea a insinuat ca Gotiu l-a provocat pe Palada si, la unison cu Mugur Ciuvica, Mircea Badea si Sorin Rosca Stanescu, l-au ironizat pe senatorul USR si au facut glume de autobaza.

Organizatia Pact pentru Romania cere SNSPA sa incheie colaborarea cu Mirel Palada

Pact pentru Romania cere rectorului SNSPA, Remus Pricopie, si decanului Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Alina Bargaoanu, sa intrerupa colaborarea cu sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, care l-a lovit miercuri seara, in pauza uneori emisiuni B1TV, pe senatorul Mihai Gotiu. Organizatie sustine ca asocierea cu Mirel Palada ar reprezenta o pata pe imaginea invatamentului superior din Romania.

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

Dan Barna: Firma lui Mirel Palada ar fi primit de la Primaria Capitalei un contract de 108.000 de lei. Ce raspunde Municipalitatea

Purtatorul de cuvant al USR, deputatul Dan Barna, a declarat, joi, ca firma de sondare a sociologului Mirel Palada ar fi primit un contract de 108. 000 de lei, prin incredintare direct de la Primaria Capitalei. Palada a starnit controverse, miercuri seara, dupa ce l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu.

Raspunsul Primariei Bucuresti la acuzatia ca i-a dat firmei lui Mirel Palada un contract de 108.000 lei: Nu a incasat bani pana in momentul de fata

Pana in momentul de fata, dl. Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria Municipiului Bucuresti sau de la vreo structura subordonata a acesteia, nici in nume personal si nici prin intermediul vreunei companii la care este actionar sau administrator, transmite Primaria condusa de Gabriela Firea intr-un comunciat, dupa ce USR a anuntat ca firma lui Palada ar fi primit prin incredintare directa un contract de de 108. 000 lei prin incredintare directa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )