Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mirel Palada, prima reactie publica dupa scandalul cu Mihai Gotiu: Nu mor caii cand vor USR-istii

Antena3 Antena3,
Mirel Palada, prima reactie publica dupa scandalul cu Mihai Gotiu: Nu mor caii cand vor USR-istii

Sociologul Mirel Palada a avut o prima reactie in scandalul cu Mihai Gotiu. Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta a scris un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook: Aha. Deci Voi. continuă pe Antena3

Mirel Palada, PRIMA REACTIE publica dupa scandalul cu Mihai Gotiu: Nu mor caii cand vor...

Sociologul Mirel Palada a avut o prima reactie in scandalul cu Mihai Gotiu. Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta a scris un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook: Aha. Deci Voi.

Mirel Palada, prima reactie dupa ce l-a agresat pe Gotiu in studio-ul B1TV: Nu mor caii cand vor useristii (FOTO si VIDEO)

Sociologul Mirel Palada a scris luni, pe Facebook, un mesaj dupa ce l-a agresat fizic pe Mihai Gotiu, vicepresedintele Senatului, in pauza publicitara a emisiunii Nadiei Ciurlin de la B1TV. Aceasta este prima.

Mirel Palada, primul mesaj dupa scandalul cu Mihai Gotiu

Mirel Palada a postat un prim mesaj, dupa scandalul cu Mihai Gotiu. Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta nu a facut insa nicio referire la bataia pe care i-a aplicat-o senatorului.

O noua imagine in care se vede clar cum Mirel Palada il loveste pe Mihai Gotiu, facuta publica de B1 TV: postul va difuza intregul moment FOTO VIDEO

B1 TV a facut publica o noua imagine in care se vede clar cum Mirel Palada il agreseaza fizic pe Mihai Gotiu, urmand ca in aceasta seara postul sa difuzeze inregistrarea completa a incidentului, care a fost solicitata si de politie.

Mihai Gotiu, primele comentarii dupa imaginile agresiunii lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a declarat, vineri, la Exces de Putere, ca a depus plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada si ca acesta nu si-a cerut scuze pentru ce a .

Lovitura pentru Mirel Palada, dupa ce i-a dat un pumn senatorului USR Mihai Gotiu

Organizatia PACT pentru Romania cere conducerii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sa incheie colaborarea cu Mirel Palada, cadru didactic asociat. Solicitarea vine dupa ce fostul.

Presa locala: Mirel Palada a participat la un seminar Aikido desfasurat la Cluj. Presedintele Federatiei: Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Mirel Palada a participat weekendul trecut, la Cluj, la un seminar de Aikido, sustine publicatia locala ActualdeCluj. ro. in urma cu doar cateva zile, presedintele Federatiei Romane de Aikido afirma ca Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, in studioul B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Actual de Cluj: Mirel Palada a participat in weekend la un seminar Aikido desfasurat la Cluj/ Presedintele Federatiei, zilele trecute: Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Mirel Palada a participat in cursul acestui weekend, la Cluj-Napoca, la un seminar de Aikido, sportul sau preferat, sustine publicatia locala ActualdeCluj. ro. In urma cu doar cateva zile, Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Filmul complet al incidentului in care Mirel Palada il agreseaza pe Mihai Gotiu, difuzat de B1 TV

Postul de stiri B1 TV a prezentat aseara imaginele surprinse de camerele de supraveghere din timpul incidentului de miercuri seara, din pauza publicitara a unei emisiuni, cand sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, il agreseaza pe senatorul Uniunii Salvati Romania USR), Mihai Gotiu.

Imaginile bataii dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu - VIDEO

Oana Stancu Zamfir a prezentat la Exces de Putere, imaginile bataii dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, asa cum au fost suprinse de camerele de supraveghere din studioul de televiziune. Imaginile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )