Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noi imagini cu Elena Udrea dupa eliberarea din puscarie

Adevărul Adevărul,
Noi imagini cu Elena Udrea dupa eliberarea din puscarie

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o fotografiede familie. Udrea si Alexandrov sunt la plimbare cu fiica lor, Eva Maria. Elena Udrea a fost eliberata de Craciun din inchisoarea din Costa Rica. continuă pe Adevărul

Primele imagini cu Bercea Mondial, dupa eliberarea din inchisoare

Bercea Mondial a fost eliberat din inchisoare. Decizia a fost luata de magistratii de la Tribunalul Mehedinti. Cea mai buna puscarie din tara e asta de la Drobeta Turnu Severin le-a spus Bercea.

Cum isi petrece timpul Elena Udrea cu iubitul ei si cu fiica lor (FOTO)

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a publicat pe Facebook o imagine cu el, cu Elena Udrea si fiica acestora, in timp ce sunt la plimbare cu fiica lor,Eva Maria, in Costa Rica. Iubitul Elenei Udrea a.

Noi imagini din momentul ATACULUI MISTRETULUI din Simleu Silvaniei: Cum a reusit o femeie sa se salveze (VIDEO)

Au aparut noi imagini cu atacul mistretului din Simleu Silvaniei. Momentul in care animalul salbatic s-a napustit asupra unei femei in plina strada a fost surprins de camerele de supreveghere instalate intr-un.

Noi imagini din Costa Rica cu Elena Udrea - FOTO

Iubitul Elenei Udrea a publicat o noua fotografie din Costa Rica. Adrian Alexandrov apare zambitor impingand caruciorul cu fetita lor Eva Maria. My girl Eva Maria, este mesajul care insoteste fotografia.

Samsung Galaxy S10: Noi imagini cu casti wireless, noi zvonuri privind varful de lance

In doar cateva saptamani, Samsung va dezvalui Galaxy S10, iar WALL-STREET. ro va transmite cele mai noi detalii chiar de la Barcelona, de la IMWorld, evenimentul unde vor fi anuntate toate detaliile despre varful de lance al Samsung. Pana atunci insa,.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )