Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta publica o noua fotografie cu Dragnea impreuna cu Kovesi, Oprea si Maior

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta publica o noua fotografie cu Dragnea impreuna cu Kovesi, Oprea si Maior

Fostul premier Victor Ponta publica pe Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea impreuna cu Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si George Maior, spunand ca actualul lider al PSD nu a luptat niciodata cu statul paralel, ci doar si-a urmarit propriul interes. Ponta le transmite fostilor colegi de partid ca cine ramane maine cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta publica o noua poza cu Dragnea si Kovesi: Stop minciunii si ipocriziei! Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel

Victor Ponta a publicat o noua poza cu Liviu Dragnea in timp ce sta alaturi de persoane pe care acum le ataca frecvent. de aceasta data liderul PSD apare alaturi de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Ponta le transmite colegilor din PSD sa aiba grija cum voteaza maine.

Cu o zi naintea CEx, Ponta publica o noua imagine cu Dragnea alaturi de Maior, Kovesi si Oprea. Dragnea n-a luptat niciodata cu statul paralel, si-a urmarit interesul personal

Cu o zi inaintea confruntarii decisive din PSD, fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o noua fotografie in care apare Liviu Dragnea alaturi de fostul sef al SRI, George Maior, fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, si fostul vicepremier Gabriel Oprea. Pentru membrii CEx al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii, scrie Ponta, pe Facebook.

Ponta prezinta o noua fotografie surprinzatoare cu liderul PSD si Kovesi: Dragnea si-a urmarit mereu interesul personal

Victor Ponta prezinta o noua fotografie cu Liviu Dragnea, alaturi de fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea !.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Ponta, catre tabara anti-Dragnea: Sa avem grija ce punem in loc dupa ce fuge dictatorul

Liviu Dragnea a strangulat partidul, dar cei care ii vor urma trebuie sa-l deschida si sa promoveze oameni care se pricep, a declarat Victor Ponta. Problema e ca ei sa faca un grup mai mare, sa promoveze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )