Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele ALDE propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele ALDE propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune printr-o postare pe Facebook, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu propune organizarea celui mai mare spital din Romania la Romexpo

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, propune, in contextul epidemiei de coronavirus, organizarea celui mai mare si mai complex spital din Romania la Romexpo.

Un cercetator chinez dezvaluie care e cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19

Omul de stiinta chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), a explicat intr-un interviu pentru revista Science, care este cea mai mare greseala pe care o fac europenii si americanii in lupta cu COVID-19.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

Italia continua sa lupte cu coronavirusul. Peste 101.000 cazuri de infectare si 11.600 de decese. Cel mai mare numar de persoane vindecate intr-o zi

Numarul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 a depasit in Italia 101. 000, iar totalul deceselor este de aproximativ 11. in ultimele 24 de ore, potrivit cifrelor anuntate luni de autoritati, au fost declarate vindecate peste 1. 500 de persoane, acesta fiind cel mai mare numar inregistrat intr-o zi.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe .

Coronavirusul isi baga coada la varful politiei vrancene. Trei sefi sunt de o saptamana in autoizolare, in cea mai mare discretie

Cei mai importanti ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea au participat la o videoconferinta alaturi de militari confirmati cu Covid-19.

ADVERTORIAL: Studiu: Huawei a fost cel mai mare contribuitor la standardele 5G

Conform unui nou raport al companiei de cercetare si consultanta Strategy Analytics, compania Huaweia oferit mai multe contributii generale in ceea ce priveste standardele 5G end-to-end decat oricare alta companie din lume.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )