Libnet.ro
UNICEF

05:45

Primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute tinere la o luna, blocat de Facebook: Au innebunit salcamii, multumesc

Antena3 Antena3,
Primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute tinere la o luna, blocat de Facebook: Au innebunit salcamii, multumesc

Un edil din judetul Alba care a postat pe pagine de Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii. continuă pe Antena3

Digi24: Un primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute a fost blocat de Facebook. Reactia acestuia

Un primar din judetul Alba care a scris pe Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

A vrut sa cumpere puicute pe Facebook si a primit block 24 de ore. Patania unui primar din Alba

Un primar din Alba a fost blocat o zi pe Facebook dupa ce a postat un anunt prin care sustinea ca vrea sa cumpere puicute.

Cum aratau plamanii femeii din Alba care a murit de Covid-19, desi nu avea nicio alta boala. FOTO

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli, avea plamanii compromisi. Femeia a facut un stop cardiorespirator care nu a mai putut fi resuscitat si s-a declarat decesul.

MARCEL CIOLACU: Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are grup dedicat combaterii traficului de persoane

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane.

Elevi din Alba au primit subiecte gresite la bac la geografie

Elevii Colegiului National David Prodan din Cugir au sustinut ieri examenul de Geografie, la Bacalaureat, de doua ori. Motivul: patru membri ai comisiei de examen le-au dat initial liceenilor subiectele gresite - pe cele din 2019, relateaza publicatia Alba24. ro. levi.

Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Majoritatea tarilor europene au relaxat restrictiile si au permis cetatenilor deplasarea in mai multe locuri. Numai ca se observa din nou o crestere a numarului de cazuri. Asa ca exista.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )