Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Iasului, acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea: incurajeaza hotia

Antena3 Antena3,
Primarul Iasului, acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea: incurajeaza hotia

Mihai Chirica, primarul Iasului, il ataca dur pe Liviu Dragnea si il acuza pe liderul PSD intr-o postare pe Facebook ca incurajeaza hotia. Faptul ca aceasta degradare a partidului de guvernamant. continuă pe Antena3

Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Exista o diferenta mare intre Dragnea si Ceausescu. Ceausescu a facut si cateva lucruri bune

Primarul Iasiului Mihai Chirica a scris, luni, peFacebook, ca excluderea lui din PSD nu inseamna ca va renunta la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta anticoruptie si ca stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Acesta a mai scris ca a venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala conducere si ca intre Ceausescu si Dragnea exista o mare diferenta, aceea ca Ceausescu a facut si cateva lucruri bune.

Eurodeputata, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este omul de paie al lui Liviu Dragnea(VIDEO)

Viorica Dancila, atacata dur de fostii colegi din Parlamentul European. Eurodeputata Ana Gomes a lansat un atac furibund la adresa acesteia, pe care a numit-o premierul de paie al lui Liviu Dragnea. Schimbul de.

Ovidiu Raetchi, atac dur la adresa lui Dragnea: Nici Usain Bolt nu ii poate face fata cand vorbim de fuga de intrebari barbatesti

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru Aparare, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce propunerea de audiere a liderului PSD in comisia de control a.

PNL, acuzatii dure la coalitia de guvernare: PSD-ALDE incearca un atentat la veniturile pensionarilor

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, iese la rampa cu acuzatii dure si sustine ca PSD-ALDE incearca un atentat la veniturile pensionarilor. in contrapartida, el spune ca liberalii propun pastrarea un.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

PSD respinge audierea lui Liviu Dragnea in Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane fara sansa de a explica prezenta la chermezele Serviciului Roman de Informatii. Dragnea nu va fi audiat in Comisia de control al SRI, asa cum sustinea ca iti.

Cum a ajuns Liviu Dragnea sa aiba un premiu Oscar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar ca nu este acelasi acordat de Academia Americana de Film. PotrivitCV-ului sau de pe site-ul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a primit.

UPDATE Petrecerile SRI, motiv de controverse intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Liderul PSD: Cred ca poata sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns luni afirmatiei facute de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cel care a spus duminica seara ca asteapta explicatii de la camaradul sau Dragnea cu privire la participarea sa la chermezele SRI, afirmand ca Stefanescu ar trebui sa ceara explicatii de la camaradul sau Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea explica votul dat de europarlamentarii PSD in privinta Poloniei: Pedepsele aplicate unor state membre nu cred ca ajuta coeziunea UE

Liviu Dragnea a evita luni luni sa spuna daca a existat o decizie politica a PSD pentru ca europarlamentarii social-democrati sa actioneze impotriva propriului grup politic la votul de joia trecuta privind sanctionarea Poloniei. Intrebat daca totusi e de acordul cu votul europarlamentarilor PSD, Dragnea a spus ca institutiile europene trebuie sa fie mai grijulii cu statele membre. Masuri, pedepse aplicate unor state membre nu cred ca ajuta coeziunea.

S-a TERMINAT! Liviu DRAGNEA, somat sa dea EXPLICATII despre prezenta la CHERMEZELE SRI! Va lamuri foarte multe

Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la petrecerile SRI, este parerea secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )