Libnet.ro
UNICEF

07:00

Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru aceasta seara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru aceasta seara

ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. ------------- Proteste fata de Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si in tara. Manifestatii si in diaspora

Proteste fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. in Bucuresti, oamenii se vor aduna in fata Guvernului, urmand sa plece in mars spre sediul PSD de pe Kiseleff, in care sa arunce cu hartie igienica.

Noi proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, in Bucuresti si in tara

Urmariti aici live https://www. privesc. eu/Arhiva/78818/Protest---M-am-saturat-sa-fiu-furat---protestul din Bucuresti intitulat M-am saturat sa fiu furat! ------------ *ACTUALIZARE 19:40 Aproximativ o suta de persoane protesteaza in aceasta seara la Iasi, in centrul orasului, fata de proiectul de modificare a Codului Fiscal, dar si a Legilor Justitiei. *ACTUALIZARE 19:26 Cei aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati in Piata Victoriei din Capitala au plecat, in mars, catre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. *ACTUALIZARE 19:15 Cele mai importante proteste sunt in acest moment la Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca, unde manifesteaza in total peste 1. 500 de persoane. *ACTUALIZARE 18:47 Aproape 1. 000 de persoane protesteaza fata de modificarile fiscale si ale legilor justitiei in aceasta seara in intreaga tara, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 18:30 Aroximativ 200 de persoane sunt acum in Piata Victoriei din Capitala, iar protestatarii incep sa vina tot mai multi. *ACTUALIZARE 16:56 Mihai Tudose despre protestatari: E dreptul lor civic *ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile ------------- Proteste fata de Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara.

Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru aceasta seara

Proteste fata de Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara.

Aproximativ o mie de persoane au protestat in Piata Victoriei si la sediul PSD

Urmariti aici https://www. privesc. eu/Arhiva/78818/Protest---M-am-saturat-sa-fiu-furat---protestul din Bucuresti intitulat M-am saturat sa fiu furat! ------------ *ACTUALIZARE 20:20 Protestatarii din fata sediului PSD din Capitala incep sa plece in grupuri mari. *ACTUALIZARE 20:04 Aproximativ 1. 000 de persoane protesteaza, in aceasta seara, in centrul municipiului Cluj-Napoca. *ACTUALIZARE 19:54 Cele aproximativ 1. 000 de persoane adunate in aceasta seara Capitala pentru a protesta fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, au ajuns la sediul PSD. *ACTUALIZARE 19:40 Aproximativ o suta de persoane protesteaza in aceasta seara la Iasi, in centrul orasului, fata de proiectul de modificare a Codului Fiscal, dar si a Legilor Justitiei. *ACTUALIZARE 19:26 Cei aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati in Piata Victoriei din Capitala au plecat, in mars, catre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. *ACTUALIZARE 19:15 Cele mai importante proteste sunt in acest moment la Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca, unde manifesteaza in total peste 1. 500 de persoane. *ACTUALIZARE 18:47 Aproape 1. 000 de persoane protesteaza fata de modificarile fiscale si ale legilor justitiei in aceasta seara in intreaga tara, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 18:30 Aroximativ 200 de persoane sunt acum in Piata Victoriei din Capitala, iar protestatarii incep sa vina tot mai multi. *ACTUALIZARE 16:56 Mihai Tudose despre protestatari: E dreptul lor civic *ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile .

C.T. Popescu, despre modificarile Codului fiscal: Nu e o revolutie fiscala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus despre decizia Guvernului de a modifica prin ordonanta de urgenta Codul fiscal, ca aceasta nu este o revolutie fiscala, ci una antipatronala. Tinta este de.

VIDEO Mii de oameni au iesit in strada in orasele din tara pentru a protesta fata de modificarile legilor justitie

Mii de oameni au iesit in strada in mai multe orase din tara, pentru a protesta fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei. Ccirca 5. 000 de clujeni au iesit in strada, in timp ce la Timisoara peste o mie d emanifestanti si-au scandat nemultumirea.

Modificarile aduse Codului fiscal vor reduce bugetul Bucurestiului cu 440-616 milioane euro

Consilierul municipal Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti, a atras atentia astazi asupra faptului ca modificarile aduse Codului fiscal vor reduce bugetul Bucurestiului cu sume cuprinse intre 440-616 milioane euro, afectand investitiile.

Noi proteste fata de Revolutia fiscala a lui Dragnea si Tudose sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti, in tara si in diaspora

Proteste fata de Revolutia fiscala, precum si fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei sunt anuntate pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara si in diaspora .

Modificarea Codului Fiscal a intrat in vigoare. A fost publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat, vineri dupa-amiaza, OUG privind modificarea Codului Fiscal, varianta amendata a Codului urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat, vineri dupa-amiaza, OUG privind modificarea Codului Fiscal, varianta amendata a Codului urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2018. Presedintele PNL, Ludovic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )