Libnet.ro
UNICEF

16:45

PSD, atac dur la adresa lui Orban: Mitoman, cinic si ticalos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD, atac dur la adresa lui Orban: Mitoman, cinic si ticalos

Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formatiunii, un atac dur la adresa premierului. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, atac dur la adresa lui Orban: Mitoman, cinic si ticalos

Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formatiunii, un atac dur la adresa premierului, sustinand ca Ludovic Orban este mitoman, cinic si ticalos.

PSD, atac la adresa guvernului: Oamenii se lupta cu furia apelor. Niciun reprezentant al Guvernului nu si-a murdarit pantofii

De o saptamana, tara este sub cod rosu de inundatii, iar guvernul pare incremenit. Dezinteresul fata de problemele reale are romanilor este evident, transmite Partidul Social Democrat.

PSD, atac la Orban: Vrea sa demoleze toate institutiile statului care il deranjeaza. Orice pentru linistea lor!

PSD il ataca pe premierul Ludovic Orban despre care spune ca vrea sa demoleze toate institutiile statului care il deranjeaza sau sa le reformeze. Iohannis, Orban si ai lor vor doar institutii ale statului care sa nu faca nimic, care sa inchida ochii la abuzurile lor, sustin social-democratii.

PSD, atac la Iohannis: A crescut o adevarata caracatita care a sifonat sute de milioane din bani publici

Partidul Social Democrat a transmis miercuri ca sub ochii presedintelui Klaus Iohannis, a crescut o adevarata caracatita care a sifonat sute de milioane din bani publici. PSD contesta declaratia presedintelui referitoare la sprijinul acordat cetatenilor din regiunile afectate de inundatii si afirma ca sinistratii n-au primit niciun ajutor concret.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )