Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au sustinut ca situatia din partid trebuie rezolvata de urgenta. Dupa informatiile privind convocarea CExN, multi dintre ministri au reactionat prin mesaje pe Facebook, potrivit news. ro. Ministrul Transporturilor Ministrul Transporturilor Felix Stroe spune ca ar fi bine ca in sedinta Comitetului Executiv sa aiba loc o discutie serioasa despre cum poate fi democratizata puterea de decizie in partid si ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si decizia, in timp ce Ministrul Turismului Mircea Dobre afirma ca premierul trebuie sa fie in orice situatie seful Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni

2018 12:25) Ecaterina Andronescu vrea si ea convocarea de urgenta a CEx al PSD Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu sustine si ea convocarea de urgenta a Consiliului Executiv National al PSD. 2018 11:50) Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate ---- *ACTUALIZARE 13. 2018 11:35) Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

intalniri cruciale intre greii PSD. Sedinta CExN s-a mutat la ora 16:00. Cum arata harta celor doua tabere din partid

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul.

intalniri cruciale intre greii PSD. Sedinta CExN s-a mutat luni, la ora 16:00. Cum arata harta celor doua tabere din partid

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul.

Ministrul Tineretului si Sportului: Trebuie sa luam decizii si sa dezbatem soarta Guvernului in cadrul Comitetului Executiv National, nu in spatiul public

Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, a reactionat si el, sambata, printr-un mesaj pe Facebook in care spune ca PSD trebuie sa ia decizii si sa dezbata soarta Guvernului cu deplina responsabilitate, in cadrul Comitetului Executiv National, nu in spatiul public.

Rovana Plumb:PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a cerut si ea, la fel ca Gabriela Firea si alti lideri ai partidului, convocarea cat mai urgenta a Comitetului Executiv National al formatiunii, Plumb spunand ca este nevoie sa se transeze lucrurile.

Ministrul Sanatatii indeamna la calm: Sunt increzator ca in cadrul Comitetului Executiv National se va lua o decizie inteleapta

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, se declara increzator ca, in Comitetul Executiv National al PSD, se va lua o decizie inteleapta si face apel la calm, responsabilitate.

Ponta: Guvernul e al tarii sau al PSD? Acest lucru se poate stabili luni

La sedinta Comitetului Executiv National CExN) de luni se poate stabili daca Guvernul este al tarii sau al PSD, iar acest lucru poate fi clarificat prin modul in care va fi tratata disputa dintre premier si ministrul de Interne, a declarat duminica, la Antena 3, fostul premier Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Lider PSD: Se impune convocarea urgenta a CExN. Voi merge pana la capat cu Dragnea

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, sustine ca se impune convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al partidului, precizand ca va merge pana la capat alaturi de presedintele.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

E OFICIAL! CEx FULGER luni, la PSD. Ce important lider a confirmat informatia

Liderii PSD parsa nu mai aiba rabdare pana la sedinta Comitetului Executiv National CEx) anuntata pentru 29 ianuarie, la Iasi. Tabara Dragnea a reusit convocarea unui CEx fulger pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )