Libnet.ro
UNICEF

11:00

PSD: Multumim, Olguta! Rusine, Iohannis!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Multumim, Olguta! Rusine, Iohannis!

PSD afirma, intr-o postare pe Facebook dupa ce Lia Olguta Vasilescu a renuntat la nominalizarea pentru Ministerul Dezvoltarii, ca aceasta a fost unul dintre cei mai buni ministri ai guvernarii PSD si ar fi putut fi un foarte bun ministru al Dezvoltarii, la finalul postarii scriind: Multumim, Olguta! Rusine, Iohannis!. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, prima reactie dupa ce Vasilescu a renuntat la postul e ministru: A reusit...! Multumim, Olguta!

PSD are o prima reactie dupa ce Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti seara ca, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la functia de ministru al Dezvoltarii. PSD ii aduce un elogiu.

PSD, DUPA CRITICILE LUI IOHANNIS: Presedintele bete-n roate loveste din nou

PSD afirma, dupa criticile presedintelui Iohannis cu privire la reducerea bugetului serviciilor secrete, ca acesta dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete.

Reactia PSD dupa criticile lui Iohannis: Dovedeste din nou ca nu ntelege nimic din economie. Ar face bine sa continue ce a facut pna acum...adica nimic

PSD reactioneaza dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur propunerea lui Liviu Dragnea de taiere a bugetelor serviciilor, si sustine ca seful statului dovedeste, din nou, ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare este bugetul serviciilor secrete, care au irosit fonduri uriase pentru a pune in practica protocoalele ilegale si neconstitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,293 seconds )