Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor: alti patru parlamentari l-au lasat pe Dragnea pentru Ponta

Adevărul Adevărul,
PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor: alti patru parlamentari l-au lasat pe Dragnea pentru Ponta

Fostul premier si fondatorul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca alti patru deputati PSD au demisionat din partid si s-au alaturat formatiunii pe care o conduce. continuă pe Adevărul

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

UPDATE: Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor. Astfel, in acest moment, PSD-ALDE au impreuna 163 de deputati, iar pentru a avea majoritatea au nevoie de 165 de.

Emotii pentru Dragnea inainte de motiunea de cenzura: patru parlamentari PSD au trecut in partidul lui Ponta

Fostul premier si fondatorul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca alti patru deputati PSD au demisionat din partid si s-au alaturat formatiunii pe care acesta o conduce. Noii parlamentari Pro Romania sunt fostul lider PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, unul dintre contestatarii oficiali lui Liviu Dragnea, Ion Spanu, Mihai Popa si Mihai Mohaci.

PSD pierde majoritatea in Camera. Cine ar trebui sa se teama

PSD-ALDE nu mai are majoritatea in Camera Deputatilor,in urma plecarii a patru parlamentari la partidul lui Victor Ponta. Fostul premier se declara dispus sa negocieze un vot pentru debarcarea Guvernului Dancila, dar cu conditia ca postul de premier sa nu revina lui Ludovic Orban. Dar nu despre asta este vorba, in primul rand.

Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si spune ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au canddiat pe aceeasi lista.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )