Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan da alarma, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale: PSD recurge la manipulari si minciuni

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan da alarma, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale: PSD recurge la manipulari si minciuni

Raluca Turcan trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, cu privirela propaganda electorala efectuata in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise. continuă pe Antena3

Disidentii ALDE, manevra inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu cel mai nou partid aparut pe piata politica

O surpriza uriasa are loc chiar inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ar putea lua nastere un nou partid, acum, chiar inainte de batalia finala. Disidentii ALDE fac sedinta. Este prima.

Cum va arata buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. BEC a dat aprobarea

Antena 3 a prezentat cum va arata buletinul de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Documentul a fost aprobat vineri de Biroul Electoral Central. Primul candidat care apare pe pagina este Klaus.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

A inceput, oficial, campania pentru turul doi la prezidentiale

Campania electorala pentru al doilea tur a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va inch.

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare socanta pe care a primit-o inainte de turul II al alegerilor prezidentiale 2019

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare emotionanta pe care a primit-o de la un roman aflat in Diaspora, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Orban o desfiinteaza pe Dancila, in prima zi de campanie: Zero sanse in turul doi

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, apreciaza ca Viorica Dancila, candidatul social democrat si lider al PSD, nu are sanse de castig in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in fata.

incepe campania electorala pentru turul doi. Precizarile Autoritatii Electorale Permanente

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale incepe vineri, de la ora 00,00, aceasta urmand a se incheia sambata, 23 noiembrie, la ora 7,00. Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale, sub conducerea operatiunilor electorale de catre aceleasi birouri electorale si pe baza acelorasi liste de alegatori de la primul tur.

Melescanu, ales sambata presedinte al partidului Forta Nationala O voi sustine pe doamna Dancila si in turul doi

Teodor Melescanu a declarat, sambata, ca a sustinut-o pe Viorica Dancila, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si o va sprijini si in al doilea, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )