Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Antena3 Antena3,
Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor. continuă pe Antena3

Digi 24: CTP, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: PSD pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancila castigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, desi, spune gazetarul, voturile primite nu sunt neaparat ale ei, ci mai degraba ale PSD. Cu ce consecinte?.

Cristian Tudor Popescu, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: E o gura de oxigen pentru PSD

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancilacastigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, din prisma faptului ca - potrivit exit poll-urilor de duminica seara,a reusit sa.

Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Victor Ponta spune ca PRO Romania nu poate face niciun compromis cu PNL si PSD si ca trebuie sa fie o alternativa viabila pentru votantii care nu doresc sa aleaga PSD si PNL. Alegeri Prezidentiale 2019 -.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Mihai Sturzu, reactie surprinzatoare dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe cine planuieste fostul membru al trupei HI-Q in turul 2

Surprize, surprize! Mihai Sturzu si-a lovit prietenii de pe retelele de socialiare cu cateva afirmatii. Ce parerea are despre candidatii la alegerile prezidentiale si pe cine va vota in turul doi? Majoritatea fanilor sai au ramas socati de decizia sa. Mihai Sturzu, reactii incredibile dupa primul tur al alegerilor Mihai Sturzu, desi a renuntat la .

S-a incheiat primul tur al alegerilor prezidentiale. Cum a reactionat Alexandru Cumpanasu, cand a vazut procentul din sondaje

Candidatul independent inscris in cursa electorala a avut o prima reactie, odata cu incheierea primului tur al scrutinului. Alegerile din 10 noiembrie 2019 au mobilizat milioane de romani, care au mers la sectiile de vot pentru a-si exercita acest drept. Alexandru Cumpanasu a transmis un mesaj, dupa ce a vazut ce procent a obitinut, la .

Stirile ProTV: ANALIZA Cristian Tudor Popescu: De ce a RATAT Dan Barna turul 2 al alegerilor prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca PSD va incerca sa isi revina din punct de vedere electoral si politic dupa aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie 2019.

Klaus Iohannis, marele castigator al alegerilor prezidentiale in judetul Alba. Presedintele si-a zdrobit adversarii

Autoritatea Electorala Permanenta a centralizat duminica noapte voturile exprimate de alegatori in toate sectiile de vot din judetul Alba. rezultatele sunt neoficiale, urmand a fi certificate de catre Biroul Electoral Judetean.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )