Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu, despre criza din PSD: Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre criza din PSD: Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen Dan

Presedintele PMP, Traian Basescu subliniaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca potrivit Constitutiei, in disputa dintre un membru al guvernului si premier, ii da. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Basescu, despre criza din PSD: intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat duminica seara, la B1 TV, criza interna din PSD, spunand ca are doua scenarii - fie se ajunge la o impacare rusinoasa si Carmen Dan ramane ministru, dar atunci premierul Mihai Tudose ar fi compromis, fie Liviu Dragnea va decide sa nu o mentina pe Dan in Guvern si sa isi puna tot un om al lui.

Traian Basescu, despre Liviu Dragnea: Nici comunistii nu au avut un astfel de lider. E foarte apropiat de Kim Jong-Un (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, dupa ce a aparut informatia ca premierul Mihai Tudose.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Aflat in turneu in regiunea Moldovei, seful PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii si liderii PSD Vaslui.

Dragnea, declaratie transanta despre taberele din PSD si despre congres

Aflat la Vaslui, cu prilejul intalnirii cu liderii social-democrati din judet, Liviu Dragnea a declarat ca nu exista tabere in PSD si ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al.

Basescu: Nicaieri in Constitutie nu este implicat CEX-ul, baronii sau DADY. Doar PCR era deasupra institutiilor statului. Va mai amintiti?

Fostul sef al statului Traian Basescu scrie, pe Facebook, despre criza din PSD, subliniind ca nicaieri in Constitutie, in relatia dintre premier si un membru al Guvernului, nu este implicat CEx, nici baronii sau dady si ca doar PCR era deasupra institutiilor statului.

Traian Basescu, doua scenarii soc pentru viitorul PSD: Cum vede fostul presedinte finalul conflictului Dragnea- Tudose (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Dosar de Politician criza interna din PSD provocata de conflictul dintre liderul partidului, Liviu Dragnea,.

Traian Basescu sterge pe jos cu PSD: Noi ne jucam de-a doamna Carmen Dan (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa liderilor PSD, Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pentru ca intr-un context.

Victor Ponta, mesaj dupa ultimele evenimente din PSD

Victor Ponta a comentat situatia din PSD, dupa demisia premierului Mihai Tudose, acuzand existenta doar a Guvernului Dragnea. Din acest moment este clar si evident pt absolut toata lumea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )